Let og du skal finne! | Tove Mette Pedersen

LOKALPOLITIKER: Tove Mette Pedersen er 5. kandidat for Ringerike Venstre.

LOKALPOLITIKER: Tove Mette Pedersen er 5. kandidat for Ringerike Venstre.

Av

– Er det en slik valgkamp vi ønsker oss? spør Tove Mette Pedersen, etter å ha lest et utspill fra Sp-politiker Geir Pollestad.

DEL

LeserbrevEt kjent bibelsitat er « ... og den som leter, han finner …». Det er dette Geir Pollestad (Sp) ser ut til å ha erfart, når han i Dagbladet 7. august gjør et stort poeng av at Ola Elvestuen (V) ikke vet hvor mye en liter melk koster.

Mon tro, hvor mange av oss som hadde svart riktig på et spørsmål om melkeprisen? Når kommune- og fylkestingsvalget nærmer seg, er det lett å tenke at Pollestads framstøt er et forsøk på å sverte et annet politisk parti.

Men er det en slik valgkamp vi ønsker oss? Tjener dette demokratiet? Flere personer jeg har snakket med, har fortalt at de nettopp ønsker seg en annen retorikk politikerne imellom – at politikerne bør konsentrere seg om å få fram de politiske standpunktene og løsningene sine i stedet for å rakke ned på hverandre.

Jeg kunne ikke vært mer enig. Vi trenger gode diskusjoner og debatter med saklig innhold og relevante argumenter. Vi trenger å vite hva som skiller de politiske partiene fra hverandre. Det er dette velgerne etterspør etter min erfaring.

Når en statsråd ikke kan prisen på en kartong melk, blir dette en liten detalj i mitt hode, som ikke nødvendigvis sier noe om statsrådens kompetanse eller forståelse av landbruksnæringen samlet sett.

Tove Mette Pedersen
Ringerike Venstre
5.-kandidat

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags