Spennende utvikling i hele kommunen | Elsa Lill Piltingsrud Strande (H)

Elsa Lill Piltingsrud Strande

Elsa Lill Piltingsrud Strande Foto:

Av

– La oss håpe løsningene vi politikere legger til grunn, står seg i framtiden, skriver Elsa Lill Piltingsrud Strande (H).

DEL

MeningerVi forventer Ringeriksbanen og E16 med fire felt fra Sandvika. De fleste snakker om byplan og fortetting av Hønefoss. Alt vel og bra, men:

Vi glemmer ikke at vi også skal satse andre steder i kommunen vår. Det er gjort store investeringer på Nes i vann, avløp og brannstasjon. Sokna har ny brannstasjon, og det bygges boliger. Hallingby har tomtefelt på gang, Tyristrand har nye boliger og tomtefelt.

Det spirer, gror og blir tilrettelagt for at folk skal kunne velge. Vi er en kommune som legger til rette for valgfrihet også utenom vedtatte tettsteder, som ja til skole i Åsa og på Ask.

Ringerike har enormt mye å tilby, være stolt av og vise fram.

Elsa Lill Piltingsrud Strande

Ringerike Høyre

Vi er en kommune med mange hytter langs fjordene, på fjellet og i skogen. Er det på tide å søke om å bli en turistkommune? Gir det tryggere arbeidsplasser i tettstedene?

Ringerike har kulturtilbud, også utenom sentrum, alt fra idrett til speiding. Dette krever at det bor folk der.

Det er en spennende tid vi går inn i. La oss håpe løsningene vi politikere legger til grunn, står seg i framtiden, slik at alle kriker og kroker i vår store kommune har folk som trives og er fornøyde.

LES FLERE INNLEGG OM BYUTVIKLING:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags