I slutten av september kunne dere lese om min bragd i Detroit, hvor jeg snakket om min psykiske helse foran 700 mennesker.

Det mange kanskje ikke vet er at en veldig viktig del av min historie skjedde innenfor dørene til Ringerike utvikling.

De så meg i en fase av livet hvor jeg jobbet meg sakte oppover, de så mitt potensial og det at jeg var en del av Fontenehuset Hønefoss var som to fluer i et smekk.

For Jørgen Moe og kollegaene i RU så har Fontenehuset vært en samarbeidspartner de har satt stor pris på, uttrykket «Hønefoss sitt viktigste hus» kommer herfra.

Når jeg ble tilbudt en jobb hos Ringerike utvikling så var det akkurat det jeg trengte; jeg ble stilt krav til og gjorde en meningsfull jobb. Etter en kort periode fikk jeg prosjektlederansvar for Ringeriksfilmen, og selv om mye av jobben allerede var gjort så manglet det ikke på arbeidsoppgaver og utfordringer.

Aina Oset

Medlem og styremedlem i Fontenehuset Hønefoss, tidligere ansatt i Ringerike utvikling

Hønefoss

 

Veien blir til hvis man går, er et uttrykk som har blitt brukt mer om mer i regionen de siste årene, og det skal jeg love dere at jeg gjorde.

Jeg gikk med tryggheten fra resten av Ringerike utvikling i ryggen, et miljø hvor min stemme er viktig og mine tanker betyr noe for hvordan det skal jobbes videre.

Det å sitte innenfor hos Ringerike utvikling har gitt meg en stor respekt og forståelse for hvor viktige de er for oss som en region og kommune. Veldig mye av jobben de gjør er ting vi ikke ser, men som har gitt oss en mer levedyktig region. De har siden oppstarten jobbet med å styrke Hønefoss, Ringerike kommune og Ringeriksregionen som et sted folk ønsker å oppsøke.

Det å sitte innenfor hos Ringerike utvikling har gitt meg en stor respekt og forståelse for hvor viktige de er for oss som en region og kommune.

Det har i den siste tiden vært snakk om at eiendomsprisene i Hønefoss fortsetter å stige, det er ikke kun basert på vei og bane. Det er markedsføringen, tilretteleggingen, ønsket om utvikling og stå på viljen for å både prøve og feile for å finne det rette alternativet for flertallet. Dette er en av de mange tingene Ringerike utvikling gjør.

LES OGSÅ: Ringerike Utvikling: – God dialog i styret

Selv om jeg nå er i en annen jobb så kan jeg takke Ringerike utvikling for mye av min utvikling, de er så mye mer enn en samlings base for regionenes ønskede utvikling.

De har et brennhett ønske om vekst, utvikling, verdiskapning, tilpasningsdyktighet og bærekraftig nærings- og samfunnsutvikling. Alt dette i hjertet av vår fantastiske region. Samlet står Hole, Ringerike og Jevnaker sterkere, hver for oss er vi nesten litt kjedelige.

Uten Ringerike utvikling ville jeg aldri oppnådd den utviklingen som jeg gjorde, det er ikke sikkert at jeg hadde vært i jobb i dag engang. Så selv om de er viktige for oss som region så er de spesielt viktige for meg.

Ringerike utvikling er handlingens menn og kvinner.

LES FLERE SAKER OM RINGERIKE UTVIKLING: