Beboere i Drolshammarveien: Gata vår er en stor skam

Hull i hull: – Her er det ille. Leserfoto

Hull i hull: – Her er det ille. Leserfoto

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi kjører med hjertet i halsen for ikke å skli ned mot elva, skriver beboere i Drolshammarveien i dette leserinnlegget.

DEL

LeserinnleggDrolshammarveien på Veme er ca 2 km lang, men de 300 første meterne består kun av hull i hull. Det er så ille at man ikke lengere kan kjøre sikksakk mellom hullene. Det er også snart umulig å gå, sykle eller trille tur med barnevogn. Man gruer seg rett og slett til å kjøre på den veien. Det er så ille til tider at man vurderer å parkere ved brua og gå de 300 meterne hjem.

Etter mange telefoner til kommunen, kommer de og skraper litt. Men som regel er dette bare til hjelp og bra i noen timer. Så er det hull igjen.

Om vinteren er det hull i hull med is og snø. Veien har en feil helling slik at den heller mot elva. Noe som gjør at vi kjører med hjertet i halsen for ikke å skli ned mot elva. Noe som har skjedd.

Vi har bedt kommunen om både autovern og asfalt. De trenger kun å asfaltere ca 400 meter av Drolshammarveien, da resten er ok. Om sommeren når veien er tørr så holder vi på å støve ned. Da må kommunen komme og salte.

Veien ble laget på 60-tallet, dette har vært et problem hele tiden. Men veien blir bare verre og verre for hvert år. Det må snart et skikkelig tiltak fra kommunen sin side at veien skal bli bra og kjørbar. Det må da være store økonomiske kostnader for Ringerike kommune nå som de må komme og fikse veien gang på gang.

Vi håper at kommunen snart tar oss på alvor. Hvem skal betale for skader det blir påført våre biler i alle disse hullene? Har ikke Ringerike kommune et ansvar her? Vi håper på asfalt og autovern snarest.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags