Jan Frantzen og Runar Johansen: Gode lærere gir dyktige og motiverte elever

– Høyre er opptatt av at alle elever skal få utfordringer å strekke seg etter, skriver Runar Johansen og Jan Frantzen i dette leserinnlegget.

– Høyre er opptatt av at alle elever skal få utfordringer å strekke seg etter, skriver Runar Johansen og Jan Frantzen i dette leserinnlegget. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Vi tror med hjelp av alle de gode lærere, rektorer og andre i ringeriksskolen at det skal vi greie med de penger vi har til rådighet i kommunen, skriver Runar Johansen og Jan Frantzen i dette leserinnlegget.

DEL

LeserinnleggSkolen skal være et sted å lære, ikke bare et sted å være.

Noe av det viktigste vi som politikere gjør, er å skape en skole hvor elevene trives og lærer mer.

Å lykkes på skolen er viktig for elevenes mestringsfølelse. Det er viktig for elever å se sin utvikling, og at de får rask hjelp dersom ting blir vanskelig. Barna våre fortjener å møte en skole som ser hver enkelt.

Viktige år

Vi vet at de første årene på skolen er spesielt viktige for elevene. Derfor har regjeringen sammen med Kristelig Folkeparti og Venstre sørget for over 1000 flere lærere på 1 - 4. trinn, hvor effekten av økt lærertetthet er større enn på ungdomstrinnet. Sammen med det har vi også satt av midler til følgeforskning, for å se hvilken effekt flere lærere på småtrinnet har for barns læring.

Høyre er opptatt av at alle elever skal få utfordringer å strekke seg etter. Dette gjelder både for de svake, og de sterke elevene. Alle elever fortjener en meningsfull skolehverdag av høy faglig kvalitet og med utfordringer å strekke seg etter.

LÆRERE: – Hadde aldri drømt om at vi måtte kutte mer etter Robek

Lærerne er nøkkelen

Det er lærerne som er nøkkelen til god skole. Gode lærere gir dyktige og motiverte elever. Satsingen på videreutdanning av lærere fortsetter, det bevilges penger til ny lærerutdanning.

Høyre vil jobbe for å gjøre læreryrket attraktivt for at flere velger dette som yrke.

Investeringer til nybygg og vedlikehold er nødvendig for å gi et godt fysisk arbeidsmiljø for elever og ansatte. Vi vet at elever lærer bedre i gode lokaler enn dårlige.

Høyre ønsker en best mulig skole for våre barn og unge. Vi tror med hjelp av alle de gode lærere, rektorer og andre i ringeriksskolen at det skal vi greie med de penger vi har til rådighet i kommunen.

Vi har en regjering som satser mye på skolen, som har og vil tilføre økte ressurser til skolen.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags