Heia Unni Carlsen! | Einar Zwaig (Rødt)

Einar Zwaig heier på Unni Carlsen, som vil gi de eldre et verdig tilbud.

Einar Zwaig heier på Unni Carlsen, som vil gi de eldre et verdig tilbud. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Få et vedtak i Høyre på flere sykehjemsplasser, og la det komme til uttrykk i budsjettene! skriver Einar Zwaig i dette leserinnlegget.

DEL

MeningerJeg er hjertens enig med deg angående flere sykehjemsplasser.

Det er godt å høre at Høyre-medlemmer mener det er for få sykehjemsplasser. Jeg kjenner også flere andre Høyre-medlemmer som mener det. Bare da så sørgelig at Høyres politikk i Ringerike går mot.

I alle de seinere års budsjettbehandlinger har Ringerike Høyre stemt mot flere sykehjemsplasser, de har vært garantister for administrasjonenes innsparinger, og sammen med Ap halvert antall sykehjemsplasser de siste 15 år.

Høyres leder av helse- og omsorgskomiteen, Runar Johansen, klarer i et «oppklaringsinnlegg» her i avisa ikke annet enn å lire av seg generelle floskler, som for å starte neste års valgkamp, før han ender opp med å ikke se forskjell på omsorgsboliger og sykehjemsplasser, og fortsatt virke som det er vedtatt at Hønefoss sykehjem skal nedlegges. Han og administrasjonen har vært utfordret på å fortelle når dette har vært politisk vedtatt, ingen har klart å svare på det.

Så heia Unni Carlsen, få et vedtak i Høyre på flere sykehjemsplasser, og la det komme til uttrykk i budsjettene! (Og spar oss for Johansens privatisering og «bestemor på anbud»!)

Einar Zwaig

Rødt

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags