Skremmende fra Høyre om ytringsfrihet i Ringerike

MÅ HA TAKHØYDE: – Hvorfor ønsker Ringerike Høyre å angripe enkeltpersoner, spør Ellin Chr. Heggen i dette innlegget.

MÅ HA TAKHØYDE: – Hvorfor ønsker Ringerike Høyre å angripe enkeltpersoner, spør Ellin Chr. Heggen i dette innlegget. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ble alvorlig skremt da jeg leste innlegget til Ringerike Høyre i Ringerikes Blad. Her framstilles en rekke personer som uansvarlige, for at de stiller kritiske spørsmål til politiske vedtak, samt administrasjonen i kommunen.

Flere får også gjennomgå fordi de er kritiske til flertallet i kommunestyret. Jeg tror de fleste som engasjerer seg i en sak, gjør det fordi de har kjærlighet til, og er glad i stedet der de bor.

LES OGSÅ: Tilsvar fra Lindstøl og Endrerud: – Vi har før spurt om det er en fryktkultur i Ringerike kommune og vi blir ikke mer beroliget av dette

For å si det fritt etter Piet Hein. Kultur er ikke først og fremst flotte bygg og fine kulturelle framstillinger av enhver art, men det å kjempe for sin motstanders rett til å ha den motsatte mening. Når man har behov for å markere seg så tydelig som Ringerike Høyre her gjør, så er det naturlig å stille et spørsmål.

Hvorfor ønsker Ringerike Høyre å angripe enkeltpersoner i den grad som de gjør i sitt innlegg? Er det for å skremme alle fra å ytre seg om hva som skjer i Ringerike kommune? Er dette maktarroganse?

En kommune skal ha en takhøyde som gjør at alle kan ytre seg for sin sak, hvis de har behov for det, også ansatte i kommunen.

Ringerike Høyre har klokkertro på administrasjonen, det er vel og bra, men kanskje kan selv en dyktig administrasjonen ta feil av og til.

Det kan til og med hende at det går politikk i det fra administrasjonens side. Det kan være interessant å spørre? Stiller samarbeidspartiene til Ringerike Høyre seg bak et slikt innlegg?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags