Ikke mer av det samme når ting ikke funker | Arild Myrmel

Arild Myrmel

Arild Myrmel Foto:

Av
DEL

Valg 2019: Debatt Skolesaken har vært det som virkelig har fått øynende mine opp for at ting ikke er som det skal i denne kommunen. Skolesaken og alt rundt den, har for meg blitt ett symptom på at ting ikke funker. Det har vært som å våkne opp – til en vond drøm.

Jeg har de siste månedene møtt utrolig mye fine folk ... og selvfølgelig noen jeg ikke synes er like fine. Heldigvis er de siste i mindretall.

Vi har snakka med folk som har kjempet tilsvarende kamper som oss, for andre saker, på andre arenaer.
Det jeg gjennom disse sakene har begynt å lure på, er om skolesaken, datalagringssaken, tidligere skolesaker, folka på Hensmoen med grustak og Byplanen ... bare er toppen av isfjellet?

Hva med de sakene som ingen har gravd i? Eller sakene hvor folk har gravd og stilt spørsmål, men hvor de har blitt møtt på en måte som fører til resignasjon og avmakt. Saker som stopper der de startet, fordi motstanden allerede da ble for stor ...
Det er for mye av dette i kommunen vår!

Når du inntil relativt nylig nærmest hadde en barnlig tro på systemet, er det rett å slett fryktelig trist å innse at du har tatt feil.

Uklare linjer mellom politikk og administrasjon, en samarbeidskoalisjon som må ta avgjørelser på bakrommet for å være styringsdyktige, arroganse, uredelighet og skjulte agendaer. Sterke ord, men det blir ikke bedre om det ikke sies høyt. Og det blir ikke bedre om en ikke stemmer for forandring!

Nå har vi muligheten. Stem inn nye koster. Godt valg!
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags