Per Stamnes | – Lykke til, Mjelde (Ap)

SKEPTISK: Per Stamnes (H) tror ikke det blir så lett for Arbeiderpartiet å samarbeide med SV og Senterpartiet og samtidig ha en god styring på økonomien.

SKEPTISK: Per Stamnes (H) tror ikke det blir så lett for Arbeiderpartiet å samarbeide med SV og Senterpartiet og samtidig ha en god styring på økonomien. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tidligere Høyre-politiker Per Stamnes tror det blir vanskelig for Arbeiderpartiet å ha kontroll på økonomien i Ringerike kommune hvis de skal samarbeide med SV og Senterpartiet etter valget, slik Mons-Ivar Mjelde (Ap) foreslår. Bekymringen tar han opp i dette leserinnlegget.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ser at Mons Ivar Mjelde (Ap) ønsker at Arbeiderpartiet skal samarbeide med SV og andre partier til venstre i neste periode.

LES OGSÅ: Mons-Ivar (39) vil bryte samarbeidet med Høyre: – Står i veien for god Ap-politikk
Jeg var selv aktiv politiker for Høyre i perioden 1999 til 2007. Ap samarbeidet da med SV og Sp, altså de samme partier som Mjelde ønsker å samarbeide med på nytt.

Den politikk som da ble ført hadde stø kurs mot økonomisk ruin og endte som kjent med statlig overstyring gjennom det såkalte ROBEK. Det er altså den samme politikken og den samme samarbeidskonstellasjon Mjelde ønsker seg nå.

Lykke til på ferden.

LES OGSÅ: Tre uker før valget er politikerne fortsatt tause: – For tidlig å si noe!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.