Det bør innføres to timers gratisparkering i sentrum | Olav Bjotveit

UNNGÅR SENTRUM: – For å unngå parkeringsavgiften, handler nå folk i butikkene utenfor byen der det er gratis å parkere, sier Olav Bjotveit.

UNNGÅR SENTRUM: – For å unngå parkeringsavgiften, handler nå folk i butikkene utenfor byen der det er gratis å parkere, sier Olav Bjotveit. Foto:

– Gratisparkering vil føre til at flere handler i sentrum, sier Olav Bjotveit.

DEL

MeningerI Ringerikes Blad 27. februar etterlyser Hans Høyer gratis parkering i Hønefoss sentrum. Dette vil etter hans mening føre til at flere vil handle i byen. Flere har etterlyst det samme.

Jeg er enig i Høyers betraktninger. For å unngå parkeringsavgiften, handler nå folk i butikkene utenfor byen der det er gratis å parkere. 

Ringerike Senterparti har nylig vedtatt kommunevalgprogram. Der står det under punktet Samferdsel blant annet følgende: «At kommunale parkeringsplasser opprettholdes og at det innføres 2 timers gratisparkering i Hønefoss.»

For at dette skal bli en realitet, er det viktig å stemme på Senterpartiet i høstens kommunevalg. Vi skal bli et handlekraftig alternativ til den sittende posisjonen, som er preget av handlingslammelse og beslutningsvegring.

Olav Bjotveit

Listekandidat for Ringerike Senterparti


LES FLERE MENINGER:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags