Jeg legger meg flat ...? | Jim Gallagher

Av

Er loven lik for alle? Skal det være nok å «legge seg flat, beklage og betale tilbake»?

DEL

LeserbrevDet har blitt kjent at enda en politiker har svindlet til seg en masse penger ved å levere fiktive reiseregninger til Stortingets reisekontor. Denne gang var det en Arbeiderparti-kvinne som har blitt tatt med buksene nede etter at det har blitt bevist at hun har levert reiseregninger etter private hotell- og hytteturer, reiser på konsert etc.

I kjent politikerstil beklager hun, legger seg flat og skal betale tilbake. Er ikke hun (og de andre som har gjort/gjør dette) rett og slett bare simple kriminelle/svindlere? Hun ville jo ikke betalt tilbake noe som helst om hun ikke hadde blitt tatt.

Er det nok? 

Ville vi «vanlige dødelige» slippe unna med noe sånt om vi hadde blitt tatt i underslag, for det er det er i mine øyne, fra bedriften vi jobber i?

Jeg tror ikke det. Jeg tror vi ville blitt politianmeldt umiddelbart. Ledere i Arbeiderpartiet uttaler selvsagt at «dette visste vi ikke noe om» og «det er bra hun beklager». De kan selvsagt ikke si noe annet, for hadde de visst om det så håper jeg de hadde stoppet det for lenge siden.

Jim Gallagher

skattebetaler

Følg på: www.geriatriks.blogg.no

Jeg vet at vi lever i tidsalderen for KRENK ... men disse innpakkingene og beskyttelsen av det ene individet etter det andre som svindler til seg penger på Stortinget, for det er det de gjør, de svindler til seg penger, begynner jeg å bli seriøst krenket av.

Men; Politikerne viser vei:

Jeg vet i hvert fall hva jeg skal gjøre om jeg blir stoppet i en fartskontroll:

Jeg skal beklage, jeg skal legge meg flat, og så skal jeg fortelle politiet at jeg skal rygge tilbake til der jeg begynte kjøre for fort, og så kan vi late som om ingenting har skjedd.

Presedensen politikerne legger for oss innbyggere i Norge er jo rett og slett en litt farlig en. Tyver, svindlere, etc. alle sammen kan bare beklage, legge seg flate, gi tilbake det de har stjålet/svindlet til seg og så er det akkurat som om ingenting har skjedd.

Likhet for loven ... er ikke det et prinsipp vi har i Norge?

Ps!

Det var kjempekjør fra spesielt Ap da Frp-politikeren ble tatt i dette ...

Jeg har funnet fram popcornet Støre og Tadjik; Kjør på.

Ps! Ps!

Har dere kontroll på dette i Rådhuset?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags