Hva med eldreomsorgen? | Jan L. Stub

HVA SKJER? Jan L. Stub oppfordrer partier som søker innflytelse, til å avklare hva de vil gjennomføre innen eldreomsorgen.

HVA SKJER? Jan L. Stub oppfordrer partier som søker innflytelse, til å avklare hva de vil gjennomføre innen eldreomsorgen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Valg 2019: Debatt To ledende politikere fra Arbeiderpartiet, Kirsten Orebråten og Stein-Roar Eriksen, hadde tirsdag et innlegg i avisen med en opplisting av hva Arbeiderpartiet skal gjøre innen eldreomsorg i kommende periode. Meget interessant og ikke minst klare punkter som burde være til etterfølgelse for noen og enhver. I motsetning til andre deler av hva Ap ønsker å gjennomføre.

Jeg merket meg spesielt at ordet skal, og ikke vil, ble brukt.

Da jeg tror at eldrebølgen kommer før Ringeriksbanen mener jeg det vil være viktig og oppklarende, for oss som ikke har forhåndsstemt, hva de andre partiene måtte ha til hensikt å gjennomføre innen eldreomsorgen i den kommende perioden.

Jeg oppfordrer derfor de øvrige partiene som søker innflytelse om i avisen å avklare hva de vil gjennomføre de neste fire årene.

Med referanse til tirsdagens innlegg er det for meg tilstrekkelig å bekrefte at de vil støtte Arbeiderpartiet på dette området, disse punktene skal gjennomføres med ditt partis fulle støtte.

Jan L. Stub

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken