Verner Svendsen: Nå trenger vi i politiet din hjelp

Ber om hjelp: Hovedtillitsvalgt for Politiets Fellesforbund i Nordre Buskerud, Verner Svendsen, ber publikum si ifra om arresten i Hønefoss. Her er han sammen med tillitsvalgt i Fellesforbundet, Anette Brandlistuen.

Ber om hjelp: Hovedtillitsvalgt for Politiets Fellesforbund i Nordre Buskerud, Verner Svendsen, ber publikum si ifra om arresten i Hønefoss. Her er han sammen med tillitsvalgt i Fellesforbundet, Anette Brandlistuen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Si at du ikke aksepterer at jeg flyttes så langt bort fra deg, skriver tillitsvalgt Verner Svendsen i politiet i dette innlegget.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som politi føles det godt å kunne være til hjelp. Det gir en god følelse når vi kommer i tide. Vi forsøker alltid etter beste evne, vi vil stanse det pågående. Vi vil fort frem for å ta fatt på jobben.

Nå trenger vi i politiet din hjelp. På vegne av politiet i Nordre-Buskerud: Jeg ber om bistand!

Verner Svendsen

Hovedtillitsvalgt for Politiets Fellesforbund i Nordre Buskerud

Vi står midt i en omfattende reform, den skulle gjøre avstanden mellom deg og meg kortere. Dersom politiarresten på Hønefoss legges ned vil den bli lengre.

Vi har sagt ifra hva konsekvensen blir, men det er ikke tilstrekkelig vilje til å prioritere å beholde dagens beredskap. Tyven vi fanger i 2018 skal våkne i Drammen, jeg må kjøre han dit. Mens jeg er der trenger du min og politiets hjelp. Jeg vil gjerne hjelpe, men jeg sier det med en gang; jeg blir forsinket.

Vi har gjort det vi kan, nå ber jeg om din bistand. Si ifra! Si at du ikke aksepterer at jeg flyttes så langt bort fra deg. Så langt bort at jeg flere hundre ganger i året vil bli forsinket dersom du trenger oss.

Jeg er ikke kresen. Enten du er ditt eller datt, konge eller knekt. Hjelp oss å hjelpe!

LES OGSÅ:

Ordfører-opprør mot arrestnedleggelse

Justisministeren vil ikke gripe inn i arrestsaken 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.