Tillitsvalgt Ole Haraldseth i politiet: Innbyggerne i distriktene holdes for narr, og det liker jeg ikke

Tillitsvalgt Ole Haraldseth.

Tillitsvalgt Ole Haraldseth. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Tillitsvalgt Ole Haraldseth i Politiets fellesforbund går i rette med stortingspolitiker Anders Werp (H) i dette leserinnlegget.

DEL

LeserinnleggKjære Anders Werp:

Jeg har flere ganger hørt og lest dine uttalelser om politireformen.

Du forteller hvor bra den skal bli, og ikke minst hvor mange politipatruljer og ressurser som vil bli tilgjengelig for publikum. Jeg regner med at når du sier mer politi ut i gatene, gjelder det også ute i distriktene.

Min forståelse for noe av det du har lovet er at den nye politireformen skal gi flere politipatruljer. Politiet skal bli mer robust, og vil komme raskere til unnsetning når man trenger det, også ute i distriktene.

Faktum er at det er langt mellom dine uttalelser og det jeg opplever som virkelighet.

Ole Haraldseth

Tillitsvalgt i politiet

HARALDSETH DELTOK HER: Ingen avklaring for arresten i Hønefoss

Min opplevelse av det du sier er ikke sant, med mindre du vet noe om ressurssituasjonen og organiseringen av det nye politiet som jeg ikke vet. Eller er det slik at du kan love politiet og publikum ute i distriktene flere nyansatte, som kan betjene publikum når de trenger det.

Jeg ber deg ta kontakt med politiet i distriktene, gjerne de som jobber på grasrota. Forhør deg om ressurssituasjonen før du lover bort mer på våre vegne.

Faktum er at det er langt mellom dine uttalelser og det jeg opplever som virkelighet.

Jeg føler det faktisk ganske frustrerende at du lover bort et tilbud til publikum, som skal leveres av oss i politiet, da jeg vanskelig ser at vi kan innfri lovnadene med de ressursene vi har.

Jeg oppfatter noen av lovnadene omkring politireformen slik at man holder innbyggerne i distriktene for narr, og det liker jeg ikke.

LES INNLEGG FRA HOVEDTILLITSVALGT: Nå trenger vi i politiet din hjelp

LES OGSÅ: Svendsen: – Responsen er overveldende

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags