Gå til sidens hovedinnhold

Bjørg Leiksett: Besnærende og trivelig med elvepark, men...

Artikkelen er over 3 år gammel

– En bønn: La oss trege beholde Petersøya uten asfalt, de mobile har jo så mange andre steder hvor de kan utøve sine sportslige aktiviteter, skriver Bjørg Leiksett i dette leserinnlegget.

Leserinnlegg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Elvepark ved Petersøya virker besnærende, kjempetrivelig med belysning og asfaltert veg og med benker og alt, du godeste!

Men hit - til kapellet, og ikke lenger! Ikke mere asfalt!

Det var så deilig med rusleturen rundt Petersøya, på sti med ujevnt underlag, noen hull og noen kvister og steiner og humper som både knær og rygg og hofter hadde godt av med litt varierende bevegelse for skjelettet.

For «stien» rundt Schjongslunden er mest blitt beregnet for trimmere som kommer i full fart og nesten løper en ned, så en får dårlig samvittighet når en i sneglefart går i veien for disse tidtagende sprekinger.

Hvis det blir asfalt rundt Petersøya må en der også gå med hjertet i halsen for syklistene - det er vel for disse det asfalteres?

En bønn: La oss trege beholde Petersøya uten asfalt, de mobile har jo så mange andre steder hvor de kan utøve sine sportslige aktiviteter. (obs. rullatorbrukere kan komme seg rundt på øya slik den står fram i dag.)

Bjørg Leiksett

 

Kommentarer til denne saken