Ikke glem E16 | Per Stamnes

Per Stamnes takker regjeringen for handlekraft for å realisere fellesprosjektet med vei og bane.

Per Stamnes takker regjeringen for handlekraft for å realisere fellesprosjektet med vei og bane. Foto:

– Personlig vil jeg juble når de starter med første etappe over Sollihøgda ved kommende årsskifte, skriver Per Stamnes om nye E16 i dette leserinnlegget.

DEL

LeserinnleggDet er flott at det stort fokus på framdriftsplanene for Ringeriksbanen. Det er ingen grunn til bekymringer for at den nå blir realisert og takk til nåværende regjering for stor handlekraft i denne saken.

Vi må ikke glemme at det er like viktig, ja kanskje enda viktigere for næringslivet og framtidige arbeidsplasser at E16 blir bygd ut i samsvar med planene. Det er jo en samlet plan for begge deler som skal realiseres. Nødvendigheten av tidsmessig vei er overmodent for utviklingen av Ringerike.

Veiplanene har lett for å komme i skyggen av jernbaneplanene. Personlig vil jeg juble når de starter med første etappe over Sollihøgda ved kommende årsskifte.

Det er lite mediefokus på de samordnede planene med ny E16 fram til Hønefoss. Dette er like viktig, ja for næringslivet og for utvikling av arbeidsplasser kanskje enda viktigere at E16 utbygges til en framtidsrettet standard. La oss juble like mye for E16-utbyggingen og helheten i de framlagte planer. Når en ved neste årsskifte ser at det startes med første etappe over Sollihøgda, er realisering av de samlede planer i full gang.

Per Stamnes

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags