Gå til sidens hovedinnhold

Per Stamnes: Sur valgkamp

Artikkelen er over 4 år gammel

Per Stamnes liker ikke måten politikerne snakker om hverandre på. Les hans valgkamptanker i dette leserinnlegget.

Leserinnlegg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har aldri tidligere hørt så mange sure og negative utsagn fra ledende politikere som denne gangen.

Når en hører AP-leder J.G. Støre og SP-leder Slagsvold Wedum uttale seg skulle en tru Norge var på samme samfunnsnivå som Nord-Korea. Alt som gjøres av nåværende regjering, stemples som negativt og feil. Dette i en tid hvor optimismen og dermed vekstkraften i samfunnet er på vei oppover.

Det hadde vært bedre for samarbeidsevnen i det politiske miljø å gi noe ros for at denne regjeringen har tatt på seg den tunge belastningen det er å omstille tunge byråkratiske samfunnsinstitusjoner til en moderne framtid. Hver og en av oss og næringslivet er nødt til å ta denne omstillingen.

Per Stamnes

Velger

 

Det er også skremmende å se at miljøpartiet vinner en viss marginal sympati. Partiet vil jo rasere det norske samfunn ved å avvikle vår største næring og derved flytte oljeproduksjonen til andre land som kanskje er mer forurensende. Miljøhensyn skal vi ta, men det må tilpasses innenfor realistiske rammer.

Min oppfordring til alle partier er: ha realistiske helhetsløsninger, og vær litt rause og positive til tanker fra andre partier.

Kommentarer til denne saken