Ranveig H. Kristiansen: – Kastrer overgriperne dersom dere ønsker bukt med problemet

– KASTRER! Dessverre er det slik at «straff» er blitt en saga blott, skriver Ranveig H. Kristiansen

– KASTRER! Dessverre er det slik at «straff» er blitt en saga blott, skriver Ranveig H. Kristiansen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Leserbrev– Ingen metoder må være uprøvd, sa justisministeren i sommer. NRK Innafor har spurt tusen nordmenn om hvordan vi skal forhindre at straffedømte forgriper seg på ny. (NRK nyheter 29.11. 2017.)

Dette er et intet annet enn et «djevelsk» problem, som bare eskalerer slik all annen umoral også gjør.

Vet man virkelig ikke hvordan å komme problemet til livs? Ønsker man i det hele tatt å avverge galskapen? Overgriperne er fra alle samfunnslag, både politikere, advokater mfl.

Kastrering

Har ikke de som kan gjøre noe med problemet hørt om kastrering?

Jeg snakker ikke her om kjemisk kastrering, men om reell fysisk kastrering som vil være en metode som for all tid uskadeliggjør disse seksuelt og mentalt syke personene. Dette vil være en metode til skrekk og advarsel for andre også.

Hvorfor vil man ikke sette «en permanent» stopper for problemet? Hundrevis av stortingsfolk klarer ikke å komme med en effektiv måte å løse dette på? Hva er galt?

Dessverre er det slik at «straff» er blitt en saga blott? Man har beskyttet overgriperne over år. Offentlig bilde i avisen, og fullstendig adresse slik at foreldre som bor i nærområder kan beskytte sine barn burde i det minste ha vært lovlig ... Men nei, voldspersonene skal beskyttes, det er ikke så nøye med offeret.

Man synes synd på overgriperne og skylder på deres legning og det brukes millioner av kroner på behandling til ingen nytte.

Deler nakenbilder

Noe annet som heller ikke harmonerer, er at man bruker store ressurser for å komme til livs de som laster ned nakenbilder på nettet, i stedet for å bøtelegge de som legger ut disse bildene, slik at man kommer umoralen til livs.

Hva annet kan man forvente når man deler nakenbilder med kjærester i hopetall?

Skal samfunnet da bruke store ressurser for å bøtelegge de som laster ned??

Det er lovløse tilstander, og verre vil det bli, for dem som kan gjøre noe med problemene virker å være handlingslammet. Kan man overhodet ha respekt for noen øvrighet dersom de ikke umiddelbart iverksetter straks noen tiltak?

En sexdynge

Verden er blitt en stor sexdynge. Aviser og nyheter er fulle av grove sedelighetsforbrytelser med overtramp av barn i alle aldre, ja, helt ned på spedbarnstadiet. Kan det bli stort verre?

Til dem som bestemmer vil jeg si: Kastrer overgriperne dersom dere ønsker bukt med problemet, eller finn dere et annet yrke. Vi har ikke brukt for slike liberale lettvektere som ikke iverksetter effektive tiltak som gir varige resultater.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags