Skam over den norske grådigheten | Anne-Berit Haugen Rijken

– GRÅDIG: Laila Dammen (77, til venstre) og Inger Marie Råstad (87) er fryktelig fortvilet over at de må flytte ut fra Snekkergården på kort varsel. Historien opprører Anne-Berit Haugen Rijken, skriver hun i dette leserinnlegget.

– GRÅDIG: Laila Dammen (77, til venstre) og Inger Marie Råstad (87) er fryktelig fortvilet over at de må flytte ut fra Snekkergården på kort varsel. Historien opprører Anne-Berit Haugen Rijken, skriver hun i dette leserinnlegget. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Den frie markedsøkonomien gir stort rom for grådighet og det hensynsløse, skriver Anne-Berit Haugen Rijken i dette leserinnlegget.

DEL

MeningerJeg leser om en hverdagshistorie i Ringerikes Blad, og sinnet vokser i meg. (Artikkelen: Inger Marie (87), Laila (77) og seks andre blir kastet ut av omsorgsboligene: – Dette er helt forferdelig, vi vet ikke hvor vi skal gjøre av oss)

Historien er om mennesker som har bodd i omsorgsboliger i 20 år. Så får de oppsigelsesvarsel, og må ut av boligen i løpet av 1 1/2 måned. For en fortvilet situasjon de er kommet i!!

Her har vi et eksempel på hvordan «snille, lille» Norge, har innebygget en råhet som fritt kan florere rundt omkring i samfunnet vårt. «Det frie markedssystemet» er ikke så selvregulerende og rettferdig som mange påstår.

Anne-Berit Haugen Rijken

Den frie markedsøkonomien gir stort rom for grådighet og det hensynsløse! De hensynsløse sier: Vi har ikke gjort noe galt. OG det har de heller ikke gjort, etter lovverket!!

Men god folkeskikk og hensynsfullhet har de ikke lært seg. Skam over den norske grådigheten!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags