Husk at det også er menighetsrådsvalg | Roar Olsen

GODE MINNER: Roar Olsen forteller hvordan han fikk samlet hele byen på torget og fløyet inn Johann Olav Koss i helikopter.

GODE MINNER: Roar Olsen forteller hvordan han fikk samlet hele byen på torget og fløyet inn Johann Olav Koss i helikopter. Foto:

Av
DEL

Valg 2019: DebattDet er ikke bare fylkestingsvalg eller valg til kommunestyre kommende søndag og mandag.
Men likeså viktig er valget til menighetsrådene, i hvert sokn, i kommunen og prostiet vårt. Undertegnede har de siste fire årene vært valg inn i Hønefoss menighet og hvilken glede dette har vært.

Mange utfordringer av ymse slag. Bygging og ferdigstillelse av ny kirke i Hønefoss. Markedsføring av aktiviteter gjennom lokale og nasjonale mediene, kirkeblad, intern-tv, plakater, sosiale mediene.

Innsamling til kirken som kom i havn. Kontakt med finans og næringsliv for bidrag til forskjellige prosjekter, så som inventar og festskrift til den nye kirken. Gleden ved å samarbeide med de øvrige menigheter i Ringerike kommune igjennom fellesrådet. Spennende oppgaver gjennom fire år som har gitt meg mersmak.

Kirken i Ringerike er i vekst, flere besøkende hvert år, flere arrangementer for små og store, gudstjenester i ny drakt, kulturelle arrangementer, salmekvelder, bønnesamlinger, hverdagsgudstjenester, babysang forskjellige steder i kommunen, gospelkor for små og store, orgelkonserter og andre konserter, konfirmantundervisning og konfirmantturer, friluftsgudstjenester, sportsgudstjenester, mat og messe, brylluper, dåp og begravelser og masse annet.
Når du er i stemmelokalet husk å stikke innom og sett dine kryss på menighetsrådslistene.
De som velges inn er med til å gjøre en stor og viktig jobb i lokalmiljøet ditt.

Kirkerommet er stort, det er høyt til taket hvor det er plass til alle. Gode tradisjoner som tas vare på, men stadig er i utvikling. Har du spørsmål om livets mange fasetter kan du komme til kirken og spørre, du kan snakke, du kan be og du kan finne stillhet.

Du kan være med til å påvirke til kirkevalget, vær med i fellesskapet og opplev det mangfold av mennesker og tjenester kirken kan tilby deg.

Godt valg alle sammen. Med gode ønsker fra en som håper på en ny fireårsperiode.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags