Jeg leverte medio mars ca. to kilo buklist fra villsvin (oppdrett i Ådal/slaktet og pakket av slakteri) til Leiv Vidar Slakterforretning i Storgata i Hønefoss. Kjøttet skulle skives, saltes og røkes til bacon og vakuumpakkes om. Vi avtalte kr. 250 som en høvelig pris for jobben.

En uke senere ble jeg oppringt av sjefen, Jon, som dypt beklaget at en ansatt feilaktig hadde brukt det ferdige baconet i et annet produkt, enda det var merket med mitt navn. Jon forsikret meg om at Leiv Vidar ville komme til å erstatte tabben.

To uker senere (akkurat i tide til påske), fikk jeg en SMS om at villsvinbaconet mitt var klart til henting. Det skulle vise seg at Leiv Vidar hadde kjøpt et helt villsvin fra Ådal (kortreist mat også denne gang), og slakterforretningen hadde nå brukt en bedre del av villsvinet (sideflesk?) enn det som jeg leverte i første omgang. Til alt overmål skulle ikke Jon ha ei krone av den avtalte prisen for jobben, ettersom det var dem som hadde gjort feilen!

Det kaller jeg simpelthen kundeservice i verdensklasse.

Til orientering: Samtlige som fikk servert villsvinbacon i påsken, var skjønt enige om at det smakte aldeles fortreffelig!