Vi kan ikke være dårligere - Grip folkefestmuligheten!

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag 2. august kommer NRKs sommertog til Hønefoss og Ringeriksregionen. Greier vi å få til det samme de fikk til på Gran på Hadeland, blir det en gigantisk fest, med god stemning.

DEL

LederDe hadde jobbet godt med forberedelsene på Hadeland. Når det telles opp i etterkant, er konklusjonen en gedigen suksess. Handelsstanden anslår at omkring 10.000 hadelendinger tok turen til Gran denne dagen.

Hovedgata ble stengt for biler, og fylt med aktiviteter og folk. Fokuset var ikke Gran, men Hadeland, og folk kom fra et stort omland.

Internt bygger en slik folkefest identitet og stolthet, og gladskapen forsterker også Hadeland positivt eksternt. Handelsstanden, som har vært en viktig motor i forberedelser og utvikling av folkefesten, melder om omsetningsrekorder, og det er naturligvis også viktig for både aktivitet og arbeidsplasser. Sommertoget har bidratt til en fest, og et løft for Hadeland.

Bjørn Harald Blaker

Redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad.

Når toget ruller inn på stasjonen i Hønefoss, håper vi på det samme engasjementet, og de samme resultatene for Ringeriksregionen. Effektene hos våre naboer i øst, og hva som er mulig å få ut av et slik stunt, må stå som inspirasjon. Vi kan løfte det enda noen hakk.

Sommertogets gjennomreise i regionen på onsdag var en god forsmak, og et godt oppspill til onsdagens direktesending i Hønefoss. Oppfordringen til næringsliv og andre aktører er å gripe mulighetene som ligger i dette. Oppfordringen til alle i Ringeriksregionen er å takke ja til invitasjonen, og bli med på å lage en morsom kjempefest.

LES OGSÅ:

Ringeriksregionen er i en god utviklingsperiode, og for å sette fart i dette, må vi gripe alle de gode mulighetene som ligger her.

Sommertoget er en unik sjanse for å vise fram alt vi er stolte av, og samles oss til folkefest. Denne muligheten må vi gripe begjærlig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags