Tidligere prosjektleder: – 17 lærlinger var engasjert i byggingen av nyskolen

Artikkelen er over 5 år gammel

Hønefoss videreågende skole ble bygget med lærlinger på laget, understreker tidligere prosjektleder Kjell Ingar Wesetrud i dette leserinnlegget.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det har i den siste tiden, fra diverse hold, blitt påstått i Ringerikes Blad at Hønefoss videregående skole ble bygget uten bruk av lærlinger.

Det er med undring man leser dette, og hvordan disse påstandene kan fremsettes.

Dette innlegger er av undertegnede skrevet som privatperson, men jeg var med i prosjektet fra start til slutt som prosjektleder for Reinertsen AS.

Ovennevnte påstander, som ikke har rot i virkeligheten, er tidligere tilbakevist i Ringerikes Blad av direktøren i Reinertsen og daglig leder i Buskerud fylkeskommune eiendom, uten at det tydeligvis ikke har nådd frem til enkelte.

Det som er bekymringsfullt i denne saken, er at politikere og andre, kan komme med påstander uten å sjekke fakta på forhånd.

Sannheten er at det var 17 lærlinger engasjert i prosjektet, og da selvsagt også et betydelig antall arbeidstimer.

Disse lærlingene var fordelt på flere faggrupper.

Reinertsen har gjennomført dette prosjektet i henhold til lover og regler, det har vært revisjon fra Arbeidstilsynet og Skatteetaten, og det var ingen negative anmerkninger ved prosjektets avslutning.

Det er sunt med debatt og meningsutvekslinger, men påstander i konkrete saker bør man ha ryggdekning for før disse blir fremsatt i media.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags