Min anbefaling: Søk musikklinja! | Mantas Karveckis

MUA: Medelevene, valgfriheten og selvfølgelig musikken er med på å skape det gode miljøet, skriver Mantas Karveckis i dette leserinnlegget.

MUA: Medelevene, valgfriheten og selvfølgelig musikken er med på å skape det gode miljøet, skriver Mantas Karveckis i dette leserinnlegget.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Medelevene, valgfriheten og selvfølgelig musikken er med på å skape det gode miljøet, sier Mantas Karveckis i dette innlegget.

DEL

Meninger Ordet som beskriver miljøet på musikklinja best er legendarisk. Og selv om lovprisingen av miljø er blitt en forslitt uttrykksmåte, finnes det ingen bedre måte å skildre det på.

Medelevene, valgfriheten og selvfølgelig musikken er med på å skape det gode miljøet. Og skulle noe være kjipt, vil de ansatte alltid sørge for at læreomgivelsene blir lagt til rette for elevenes beste.

Musikklærerne har så høy kompetanse at det noen ganger kan være deprimerende å innse hvor mye man har igjen å lære. Da tenker jeg på sanglærernes toneregistre som kan nærme seg ultralyd og instrumentallærernes evne til å bladlese Chopin – for å nevne noen. Men i de aller fleste andre tilfeller er kompetansen bare en bonus!

Som musikkelev er du kul, interessant – og litt sær. Og ingen dømmer deg.

Mantas Karveckis

Elev ved musikklinja

Slik jeg ser, er sannsynligheten for å havne utenfor minimal, ettersom vi står på god fot med hverandre, også på tvers av klassetrinn.

Ikke minst får du muligheten til å forme din egen skolehverdag. Du står fritt til å velge instrument, og samtidig gir musikkfagene den pausen man trenger fra de andre rent teoretiske fagene. Toppen av kransekaka er at du får studiekompetanse.

Søk musikk innen 1. mars!

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken