Bård Brørby (SV): Nærheten til din kommune

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

MeningerVi i Jevnaker har i fellesskap satt et stort fokus på forebyggende arbeid og den gode samhandlingen på tvers av viktige etater i vår kommune. Målet er å bli enda dyktigere til å hjelpe tidligst mulig slik at barn og voksne skal få en best mulig hverdag.

I denne prosessen har vi sett at nærheten til hverandre, i de forskjellige etatene, på tvers av fagmiljø, gjør oss tryggere og enda bedre rustet til å gi Det gode tilbudet. Vi ser at egen trygghet styrker det arbeidet fagarbeideren skal gjøre ut mot kommunens innbyggere.

Ved å jobbe tett på tvers av de forskjellige fagmiljøene skaper man nye og gode samarbeidspartnere som det er lettere å ta en prat med, for å finne De gode løsningene. Dette samarbeidet mellom de forskjellige fagmiljøene skaper gode arenaer for nytenkning og gode faglige utvekslinger, som igjen skaper nye ideer, nye vinklinger og Den gode fremtidsvisjonen.

På bakgrunn av den nærheten som finnes i vår kommune, er det lettere å gi våre innbyggere den nærheten visse situasjoner krever. Man kjenner hverandre og har relasjoner som gjør vår kommunes hjelpende hånd, varm og god å holde i.

Resultatet av en nær, varm og inderlig kommune, ser vi igjen i at flere tar kontakt med våre tjenester for å få råd eller hjelp til å takle forskjellige livssituasjoner, slik at man igjen kan stå bedre rustet til å takle hverdagen selv.

Ønsker du å beholde denne nærheten til din kommune, stem nei ved folkeavstemmingen

Jevnaker SV ønsker å gi deg nærheten til din kommune.

Bård Brørby

Jevnaker SV

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags