Bård Brørby (SV): - Jevnaker + Ringerike? Si nei!

Best som liten: – Nærhet til innbyggere gjør at politikere er mer tett på der det skjer, sier Bård Brørby. Foto: Espen Ødegård

Best som liten: – Nærhet til innbyggere gjør at politikere er mer tett på der det skjer, sier Bård Brørby. Foto: Espen Ødegård

Artikkelen er over 4 år gammel

Vi skal fortsatt være den nære, gode og unike Jevnaker kommune.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vær smart, og stem NEI til storkommune.

Omsorgsinstitusjoner, skoler, barnehager og andre kommunale tjenester vil du få i din nærhet på Jevnaker. Du skal ikke trenge å bekymre deg over avstander til kommunale tjenester.

Vi vil fortsatt dyrke vårt gode tverrfaglige samarbeid på tvers av de kommunale enhetene.

Vi skal fortsatt samarbeide med våre nabokommuner for å sammen kunne utnytte våre forskjeller.

Et godt alternativ

Sammen vil vi være mange stemmer, som kan treffe mange forskjellige mennesker for å gi dem et godt alternativ som passer dem. Mangfold vil gi oss en bred slagkraft.

Lokaldemokratiet vil fortsatt stå sterkt i en fortsatt Jevnaker kommune.

Her vil det være lokale innbyggere med kjennskap til bygda, som fortsatt skal forvalte våre felles midler på en best mulig måte. De lokale politikere vil du fortsatt kunne møte i din nærhet til samtaler og felles engasjement.

Likeverdig behandling vil fortsatt være en viktig del av Jevnaker kommune. En kommune der mange kjenner mange, er det vanskeligere å gjøre forskjell på våre innbyggere, uten at en eller annen får greie på dette.

Dette gjør at administrasjon og politikere i Jevnaker hele tiden må være skjerpet. Lokalpolitikere fra de forskjellige partier i Jevnaker er folk som deg og meg, med et ekstra engasjement for bygda vår.

De har dette engasjementet som drivkraft i sitt virke, ikke et eget ønske etter å være «embetsmann» for posisjonens skyld.

Nærhet til innbyggere gjør at politikere er mer tett på der det skjer når det skjer noe. Dette gjør at de dyktige ansatte i Jevnaker kommune vet når «Kari» trenger sykehjemsplass og kan innstille seg etter dette.

Eller at teknisk etat kjenner til at «Ole» må ha en grei kjørevei for å komme ut med rullestolen sin. Nærhet og oversikt er et gode man har som passe stor kommune.

Trygt på egne bein

Samfunnet er stadig i endring, og Jevnaker kommune har stått på sine trygge bein i mange tøffe år.

Dyktige ansatte har sammen med politikere og Jevnaker innbyggere, sammen funnet gode veier for å møte hver dag.

Samfunnsendringer er spennende utfordringer som gir oss i Jevnaker nye muligheter til å være kreative og jobbe framtidsrettet. Som en akkurat passe stor Egen Kommune, har Jevnaker den tettheten og nærheten som trengs for å kunne være fleksible i vår samhandling med framtiden.

Viktig nærhet

Nærhet til barn og unge er framtidsrettet tenkning.

Ungdommen engasjerer seg i det lokale, det nasjonale og internasjonale.

Ungdom engasjer seg i miljø og verdenssituasjonen.

Ungdom engasjerer seg i venner og familie.

Jeg har tro på ungdommen, en tro på at de selv finner det rette valget i en folkeavstemning.

De er mer opplyste og oppegående enn andre politikere har «antydet».

Ungdommen er absolutt på banen.

Jevnaker kommune har en unik mulighet når de tilhører Oppland som fylke, samt at vi har gode forbindelser til Buskerud.

Dette gir oss muligheter til å få positive ringvirkninger som ikke mange andre kommuner har. Videregående skole på Gran, Ringerike og Hønefoss vil fortsatt være våre unges mulige valg.

Jevnaker kommune, din gode lokale tjenesteleverandør med et dyktig tverrfaglig miljø, der de ansatte ser deg og dine behov. Vi skal sammen ta framtiden i hånda og finne de gode løsningene.

Vil du være med?

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken