Sur kritikk fra Ap-topp | Per Stamnes

- Anbefaler Sivertsen å ta seg jobb i en konkurranseutsatt bedrift, skriver Per Stamnes i dette leserinnlegget.

- Anbefaler Sivertsen å ta seg jobb i en konkurranseutsatt bedrift, skriver Per Stamnes i dette leserinnlegget. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Maken til sur kritikk er det heldigvis sjelden å se. Sentrale politikere bør heller gi honnør til at noen forsøker å sette søkelys på kommunenes evne til å tiltrekke seg privat næringsliv, skriver Per Stamnes fra Hønefoss i dette innlegget.

DEL

MeningerAp-topp Erik Sivertsen er sur for at det er forsøkt å rangere kommunenes attraktivitet for å tiltrekke seg næringsliv.

Maken til sur kritikk er det heldigvis sjelden å se. Sentrale politikere bør heller gi honnør til at noen forsøker å sette søkelys på kommunenes evne til å tiltrekke seg privat næringsliv. Det er jo næringslivets muligheter til investeringer og nyetableringer vi skal leve av i fremtiden.

LES SAKEN HER: Ap-topp slakter «kommune-NM»

En viss konkurranse mellom kommunenes attraktivitet er sunt og nødvendig. Konkurranse skjerper årvåkenhet og innsatsvilje for stadig å bli bedre.

Se på toppidrettsutøverne. De deltar i harde konkurranser for å måle seg mot andre og derved sette seg nye mål. Næringslivet må hele tiden konkurrere.

Derfor er det naturlig at de etablerer seg der de får de beste rammevilkår. Anbefaler Sivertsen å ta seg jobb i en konkurranseutsatt bedrift.


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags