John Glenn Robertsen: Når det syke og unormale blir akseptert som gjengs og naturlig

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I dette innlegget mener John Glenn Robertsen at bruken av pronomet «hen» er problematisk.

DEL

LeserinnleggDet er folk i dag som på død og liv vil bryte ned det som menigmann har oppfattet som normalt fra tidenes morgen. Ta dette med kjønn som et eksempel.

Biologien er som den er – vi er enten gutt eller jente når vi blir født. At noen oppdager sin homofile legning er nå så – men det er ikke det jeg snakker om her.

LES OGSÅ: Da han skiftet navn på Facebook tok det helt av

Hvem er «hen»?

Diskusjonen om det kjønnsnøytrale pronomenet «hen» tok virkelig av da den svenske barnehagen Egalia for syv år siden avskaffet kjønnsroller og konsekvent begynte å anvende «hen» i stedet for han eller hun. Barna ble rett og slett tvunget til å bruke benevnelsen «hen».

Slik blir det når man lar forvirrede og unormale tanker ukritisk få innpass og påvirkning i samfunnet. Det unormale blir sett på som helt naturlig.

Andre flipper helt ut, og snakker om mange kjønn. Professor i sexologi Esben Esther(!) Pirelli Benestad hevder seriøst i en NRK-artikkel (2017) at det finnes syv forskjellige kjønn.

John Glenn Robertsen 

Forkvaklet verden

Da forstår de aller fleste normalt oppegående personer at man har forflyttet seg fra virkeligheten til en forkvaklet verden.

Det er blant annet våre politikere som skal sette standarden og normalen i vårt samfunn. I 2016 fremmet det liberale Venstre et forslag om det tredje kjønn, og ikke overraskende fant SV og MDG forslaget flott og naturlig. Støre & Co. kom på glid, uten at det hjalp det dugg i fjorårets valg.

Takk og lov for at Senterpartiet er et av de politiske partiene som ikke støtter en slik lovendring. Der i gården er det mye sunt bondevett – og det er undertegnede glad for.

LES OGSÅ: Johannes Marseth: Godhetstyranniet truer demokratiet

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags