JORS og Jevnakers jordiske engler | Bente Dahl Karlsen og Nina Dahl

Av

I dette innlegget vanker det ros til JORS og Jevnaker kommune.

DEL

LeserbrevJevnaker kommune og vi som føler tilhørighet her, har mye å være stolte av. Naturen, kulturen, historien, folket. Det siste halvannet året og ikke minst den siste tiden, har vi fått erfaring med nok en grunn til å heise flagget for Jevnaker, nemlig Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter (JORS) og det vidunderlige personalet på Randsro.

Som pårørende, har vi blitt stadig mer imponerte over den innsatsen og omsorgen som disse jordiske englene har vist både vår mor og oss.

Tiltakene som igangsettes for å skape glede, er kreative, trivselsfremmende og viktige. I ei uke, mens vår mor var døende, ble ikke bare hun, men også vi, vist en tålmodighet, omtanke og omsorg som vi mener må være uten sidestykke.

Alle som en, uavhengig av yrkestittel, kjønn eller alder, har tatt seg tid til å lytte, forklare, trøste og gi redde, slitne døtre både trygghet, næring og gode råd. Den respekten de har vist vår kjære mor i hennes siste år og inn i døden, betyr ubeskrivelig mye for oss som er igjen.

Tusen takk, JORS! Tusen takk, Jevnaker!

LES OGSÅ: Han er ny rådmann i Jevnaker

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags