Vi skal videreutvikle Jevnaker| Kristine Belsby (Ap)

UNIK: Nesbakken er omgitt av vann på alle kanter, men har en unik beliggenhet.

UNIK: Nesbakken er omgitt av vann på alle kanter, men har en unik beliggenhet. Foto:

Av

Kristine Belsby kan bli den nye varaordføreren i Jevnaker etter høstens valg. Blant hennes viktigste saker er utviklingen av Nesbakken.

DEL

Valg 2019: DebattJevnaker kommune var den kommunen med største økningen i befolkningsveksten i Oppland i 2018. Dette kan vi være stolte av og det er tydelig at Jevnaker blir et mer og mer attraktivt sted å bosette seg. Skal økningen fortsette i fremtiden må kommunen ha byggeklare tomter, yte gode tjenester til alle, samt tilrettelegge for arbeidsplasser i kommunen og våre nærregioner, for å møte det behovet veksten krever.

Vi i Jevnaker Arbeiderparti ønsker at folk i kommunen skal ha trygge rammer for hverdagen. Tjenestene fra kommunen skal være gode og pålitelige. Det må opprettes gode møteplasser mellom næringslivet og kommunen. Vi må legge til rette for næringsdrivende som vil slå seg ned i kommunene vår, enten i allerede tilgjengelige lokaler, eller frigjøre tomter for næringsutvikling. Vi må tørre og satse på dette, med et helhetlig og langsiktig mål.

Kommunen må være bemannet for å gi både private og næringsdrivende god rådgivning, og holde servicetilbudet på et høyt nivå. Det skal være et førstevalg å handle lokalt.

Vi må også tørre å satse på utvikling av Nesbakken. Tilreisende, som daglig besøker både Hadeland Glassverk, badeparken og Kistefos-museet må ledes inn til sentrum, for å vise hva vi har å tilby lokalt. Dette vil vi gjøre blant annet ved å bygge strandpromenaden fra glassverket, slik at denne knytter attraksjonene sammen med Nesbakken samt utbedre adkomstveien til Kistefos.

Kristine Belsby

Varaordførerkandidat

Jevnaker arbeiderparti

Alt henger sammen i livets sirkel; En god og trygg arbeidshverdag, gode skoler og barnehager, forebyggende arbeid, tilbud og tjenester gjennom kommunen, helse, miljø, og samferdsel. Dette vil vi i Jevnaker Arbeiderparti fortsette å jobbe med for at Jevnaker kommune skal være den beste kommunen for alle.

Jevnaker Arbeiderparti er klare til å starte arbeide med å foreta nødvendig grunnerverv for å sikre videre vekst og utvikling av det flotte lokalsamfunnet vårt. Må ekspropriasjon til, skal dette iverksettes!

Sammen står vi sterkere!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags