Jeg er drittlei korona | Maline Feidal

DÅRLIG IMMUNFORSVAR: – Hvem bruker å ha dårlig immunforsvar? Jo, blant annet de som sliter psykisk, og eldre mennesker, skriver Maline Feidal.

DÅRLIG IMMUNFORSVAR: – Hvem bruker å ha dårlig immunforsvar? Jo, blant annet de som sliter psykisk, og eldre mennesker, skriver Maline Feidal.

Av

Det hjelper ufattelig lite å skape frykt for at man skal bli smitta hele tiden, skriver Maline Feidal.

DEL

MeningerTror faktisk ikke jeg har vært mer skuffa og irritert over å lese nyheter enn det jeg er nå om dagen, det er jo kun artikler om koronaviruset! Korona ditt og korona datt.

LES OGSÅ: Stengte treningsområde i Søndre Park – nå blir det åpnet igjen: – Det var en misforståelse

Man blir minnet på ordet «koronaviruset» når man går på bussen, alle telefonselskaper, nettsider og sosiale medier, og lista er ikke ferdig heller.

Dårlig immunforsvar

Uansett! Jeg er så sinnssykt lei. Én ting er jo det at det sies at de fleste som blir smitta, og det går dårlig med, har som regel dårlig immunforsvar. Og hvem bruker å ha dårlig immunforsvar? Jo, blant annet de som sliter psykisk, og eldre mennesker.

Og jeg bruker mye tid på å bli frisk psykisk, noe som går utrolig dårlig i utgangspunktet.

Så med andre ord svekkes immunforsvaret mitt dobbelt så mye av å bli proppa med altfor mye informasjon om viruset, ikke vet vi om alt på nettet stemmer heller. Uff.

LES OGSÅ: Dette er de mest populære korona-søkene

Jeg skjønner godt at viruset har fanget oppmerksomheten til alle, men det må da gå an å få levd livet uten at man skal bli minnet på uansett hvor enn man går, at det finnes et dødelig virus man kan bli smitta av.

Antiback som håndkrem

Jeg synes det blir for tåpelig å bruke antiback som om det skulle vært håndkrem (som flere venner av meg har begynt med på grunn av frykt for å bli smitta).

Jeg skal være ærlig og si at jeg synes dette er skremmende, noe jeg er sikker på at de fleste synes.

Men det hjelper ufattelig lite å skape frykt for at man skal bli smitta hele tiden, og den frykten mener jeg vi alle kan prøve å få gjort noe med.

Enig eller uenig? Si det her!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags