Bjørn Oterhals: Coop ønskes velkommen til Hvervenkastet

COOP: At Coop Øst ønsker å etablere en Coop Extra i de tidligere Skeidar-lokalene på Hvervenkastet, har vakt mange reaksjoner.

COOP: At Coop Øst ønsker å etablere en Coop Extra i de tidligere Skeidar-lokalene på Hvervenkastet, har vakt mange reaksjoner. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Den trafikk som Broberg er bekymret for at Coop skal forårsake er jo allerede akseptert av Ringerike kommune, så hva er problemet? skriver Bjørn Oterhals.

DEL

MeningerJeg ser i Ringerikes Blad at Aka AS er bekymret over at det kan komme en butikk som ikke selger kapitalvarer på Hvervenkastet.

Et spørsmål til Aka AS: Hvor mange av de forretninger som har etablert seg på Hvervenmoen er det som selger kapitalvarer, bortsett fra Power?

Tannpasta

Er en tube tannpasta eller en sukkertøy eske til 20 - 30 kroner hos flere av disse etablerte butikkene å regne for kapitalvarer?

At Arne Broberg (H) er bekymret for trafikkavviklingen er også meget forunderlig.

Det er vedtatt og byggetillatelse gitt for at det skal bygges 100 nye boenheter i Tanberglia og enda flere hundre står for tur, alle med utkjøring i rundkjøringen på Hvervenkastet.

Hva har dette med Coop sine planer for en ny dagligvare butikk? Den trafikk som Broberg er bekymret for at Coop skal forårsake er jo allerede akseptert av Ringerike kommune, så hva er problemet?

BAKGRUNN: Åpner for Coop Extra på Hvervenkastet: «Vi er i ferd med å skyte oss selv i foten»

Er velkommen

Jeg har trodd at denne problemstillingen var oppe til vurdering da byggetillatelse ble gitt i første byggetrinn og at dette også var vurdert når planene om neste byggetrinn - cirka 400 boenheter - ble sent ut til høring til beboerne i området.

Coop ønskes velkommen til Hvervenkastet da det vil bli en berikelse for området.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags