Folkevalgte, nå må dere lytte! | Mette Wergeland

VIKTIG: – De politikerne som bidrar til at skolen består, vil bli husket, skriver Mette Wergeland.

VIKTIG: – De politikerne som bidrar til at skolen består, vil bli husket, skriver Mette Wergeland. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Innbyggerne i Hønefoss by trenger fortsatt Hønefoss skole, skriver Mette Wergeland i dette innlegget.

DEL

MeningerRingerike kommune kan med stolthet vise fram mye bra i byen vår.

Vi har også en sentrumsskole. Den ligger i sentrum av byen og er over 100 år gammel. Her har generasjoner gått på skolen. Hønefoss skole er et naturlig midtpunkt for barn og voksne i sentrum og heldige er vi i Hønefoss som har en så flott skole midt i byen. Vi, innbyggerne i Hønefoss, er stolte av skolen vår.

Folkehelse

Folkehelse er et satsingsområde i Ringerike kommune nå. Folkehelse er viktig og innebærer blant annet tilrettelegging for fysisk aktivitet for innbyggerne i Hønefoss. Inaktivitet blant barn er et økende problem, så turen til og fra skolen er for mange et veldig viktig bidrag til aktivitet. Friområder i nærmiljøet til skolen bidrar også til økt aktivitet for elevene.

Vi er så heldige at vår sentrumsskole har begge deler. Elevene går og sykler til skolen, og skolen har flere gode uteområder og friområder i nærmiljøet.

Folkehelse er også engasjement for lokaldemokratiet. Folk ønsker å medvirke, og folk ønsker å bevare.

Dere må lytte

NÅ sier folk i Hønefoss ifra. Så folkevalgte, nå må der lytte, tenke og handle. Dere må tenke nytt, være kreative, være kloke og være modige. Hønefoss skole er her i dag.

Skolen er litt sliten og trenger en renovering. Dette krever kloke og kreative politikere i forhold til prioriteringer. Det er nå det gjelder. Innbyggerne i Hønefoss by trenger fortsatt Hønefoss skole etter en renoveringsperiode.

Mange politiske partier har klare mål om opprettholdelse av Hønefoss skole. Vi venter spent på standpunktene om sentrumsskolen til resten av partiene.

Dere politikere vil bli husket når vi opplever at Hønefoss skole består som sentrumsskole.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags