Ikke spørsmål om å være dum | Ivar Gunnar Lia

METADISKUSJON: I dette innlegget mener Ivar Gunnar Lia at en annen debattant for lett tyr til negativt fokus.

METADISKUSJON: I dette innlegget mener Ivar Gunnar Lia at en annen debattant for lett tyr til negativt fokus. Foto:

Av
DEL

MeningerEva Bekkelund-Eriksen fortsetter i Ringerikes Blad sine usaklige beskyldninger mot Hole kommune, Bane Nor og andre som planlegger eller jobber for ny bane og vei.

Eriksen, dette er ikke snakk om at noen er dumme, det er snakk om å planlegge på beste måte, slik at lokalsamfunnet får en god fremtid.

Å antyde at alle andre er dumme, mens du selv vet svaret på alt, taler jo for seg selv, men jeg synes det er synd at noen bidrar til å ødelegge samarbeidsklimaet i Hole.

Det er ikke første gang du omtaler Holes politikere og planleggingsmyndigheten på en nedlatende måte. Poltikerne fortjener ikke denne kritikken. Alle gjør sikkert feil, men jeg tror alle gjør sitt beste også i denne viktige saken.

Ingen i Hole kommune jobber for å ødelegge for innbyggerne. Hvis man tror det, ja da kan man egentlig bare avslutte diskusjonen. Poltikerne forsøker på beste måte å ivareta sine innbyggere,  både sykehjemspasientene og andre som blir berørt av bane/vei.

At det noen ganger er ekstra krevende å finne gode løsninger er hverdagen i slike prosjekter. Men løsninger blir funnet i samarbeide med Bane Nor.

Det forstår nok de fleste.

Forøvrig er redaktørjobben i lokalavisa nå ledig. Du har i lengre tid åpent forsøkt å bestemme hva avisen skal skrive i denne saken, kanskje du skal sende inn en søknad?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags