Hva har skjedd med maten på JORS?

Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter (JORS).

Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter (JORS). Foto:

Av

Kokken hadde tydeligvis glemt at poteter bør være kokt og ikke rå, iallfall når de skal serveres til middag, skriver Anne Elisabeth i dette innlegget.

DEL

MeningerI alle år har jeg hørt mange skryte av den gode maten beboere og eldre i Jevnaker får både på og fra JORS. Takk og lov at foreldrene mine bor i den kommunen, tenkte jeg som datter...!

Dermed synes jeg valget var enkelt da jeg innså at mine foreldre ernæringsmessig ville ha godt utbytte av å få tilkjørt middag fra JORS. «Tenk så bra for dere begge, og så enkelt» sa jeg, når jeg til slutt fikk overtalt de til å prøve tilbudet om tilkjørt middag hver dag.

Middagene ble som avtalt, levert på døra, porsjonene var rause og middagen var slettes ikke verst, i alle fall sånn i starten. Etter hvert fikk jeg referat om en fiskemiddag som var så saltet i hjel at det ikke gikk an å spise den uten å tørste halvt i hjel etterpå...

En lapskaus som så aldeles fantastisk fristende ut, men som viste seg å inneholde poteter harde som stein, kokt var de iallfall ikke...

En hønsefrikassé med så harde, digre biter som det var umulig å tygge, og i dag gjentok det seg igjen:
Kokken hadde tydeligvis glemt at poteter bør være kokt og ikke rå, iallfall når de skal serveres til middag!
Så kjære kokk eller kokker på JORS.

(Jeg regner jo med at det er flere av dere som jobber der ...) Hva har skjedd med maten fra dere i løpet av noen korte sommeruker? Slik den er nå er den virkelig ikke verd det den koster!

Det er mulig at både reven, grevlingen og fuglene setter pris på alle middagsrestene de kan fråtse i for tida, men personlig håper jeg at JORS snart igjen serverer de eldre den gode maten de fortjener!!

Anne Elisabeth


– Beklager

Vi beklager at noen i en periode opplever å ikke ha fått mat av tilfredsstillende kvalitet fra JORS kjøkken. Dette er tatt opp med kjøkkenpersonalet for en gjennomgang av rutiner.

JORS kjøkken leverer mat til alle våre inneliggende pasienter. I tillegg serveres middag til brukerne av dagsentrene og til hjemmeboende gjennom matombringing.

Dette er samme mat, produsert til samme tid, og vi har ikke fått negative tilbakemeldinger fra noen andre. Når det er sagt, vi er glade for tilbakemeldinger, ris og ros. For at vi skal opprettholde god kvalitet på våre tjenester er vi avhengige av dette.

Tilbakemeldinger kan gis direkte til JORS kjøkken, eller via eget skjema for dette som er tilgjengelig ved hovedinngangen på JORS og på kommunens hjemmeside.

Kristin Løchsen, fungerende kommunalsjef for helse og omsorg i Jevnaker kommune

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags