Svenn Bagaasen: Hva er galt med Hønefoss Ballklubb?

Alt tyder på at Tom Gulbrandsen nå fortsetter som daglig leder i Hønefoss Ballklubb.

Alt tyder på at Tom Gulbrandsen nå fortsetter som daglig leder i Hønefoss Ballklubb. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Det er nesten skremmende å se i hvilke negativ retning HBK har endret seg, skriver Svenn Bagaasen i dette leserinnlegget.

DEL

LeserinnleggSå kan vi slå fast at Tom Gulbrandsen er ferdig som daglig leder i Hønefoss Ballklubb (HBK).

Hva er galt med denne klubben og hva er det egentlig som foregår? Som ivrig stolsliter på nær sagt alle lagets hjemmekamper siden storhetstida i Tippeligaen, er det nesten skremmende å se i hvilke negativ retning HBK har endret seg. Fra ei tid med høy sigarføring med besøk av kjendiser fra NFF, presse og landslagstrenere, er man igjen på bakkenivå. Den ene etter den andre spilleren har forsvunnet.

Med en krampetrekning klarte laget heldigvis å berge fornyet kontrakt i 2. divisjon. Ikke minst takket være «kongen» Frode Lafton, Lars Lafton og en gjeng med lovende spillere. Nå er vi kvitt «leiesoldatene» og deres menn bak kontraktene som sopte inn store summer og som ikke hadde noen som helst følelse for HBK og miljøet.

La oss håpe at klubbledelsen og sjefen Frode Lafton nå får ro, og ikke minst nødvendige midler til å få satt sammen et skikkelig godt lag som kan hevde seg i 2. divisjon i 2017.

Fotball på godt nivå er viktig for Hønefoss og Ringerike. Vi må gå for opprykk igjen. Lykke til!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags