Gå til sidens hovedinnhold

Svenn Bagaasen: Sponsorene må hjelpe HBK ut av gjørma

Artikkelen er over 4 år gammel

Sponsorene må komme på banen for å få HBK ut av gjørma, skriver Svenn Bagaasen og roper på Aage Thoresen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er trist, men tabellen forteller sannheten.

Hønefoss ballklubb (HBK) er helt i gjørma i 2. divisjon og deler den røde sone med to andre, svake lag. Det er et faktum at hvis ikke noe skjer, i form av nye spillere i løpet av kort tid, vil HBK havne i 3. divisjon.

Og skulle det skje, vil det bli vanskelig å komme seg raskt opp igjen. Jeg føler virkelig med flotte gutter som Frode Lafton, Lars Lafton, Arne Palerud og flere med, som gjør en kjempeinnsats, men uten at resultatene kommer.

Årsaken er klinkende klar: Spillerstallen er for svak, og det som ikke minst mangler, er et par spisser som vet hvor motstanderens mål står!

LES OGSÅ: HBK tvinges til å hente ny spiss

Svenn Bagaasen

Hønefoss

 

Tenk bare tilbake for svært få år siden.

HBK var i eliteserien, og det var «høy sigarføring» da prominente forbundsgjester som blant andre Semb, Drillo og flere med kom til Aka arena. Det var strengt vakthold, publikum ble sjekket på alle bauger og kanter, og tribunene var tidvis svært godt besatt.

Få gjensyn med gamle dager i vårt store seriestart-magasin!

Blir nedrykket et faktum, kan vi risikere å se at storslagne Aka arena kan råtne på rot hvis det store publikum uteblir.

Det er du som har utspillet nå, Aage!

Svenn Bagaasen

 

Nå er det ikke bare HBK som sliter med poengmangel. Fredrikstad, Viking, Strømsgodset og andre er i samme situasjon, uten at det er noen trøst for oss.

Jeg savner at de kjente sponsorene kommer på banen, og det må skje før det er for sent. Det er fortsatt et håp i «hengende snøre», og så lenge det er håp er det grunn til å tro at noe skjer.

Det er du som har utspillet nå, Aage!

HVA MENER DU?

 

Ringerikes Blad sender alle kampene i Postnord-ligaen direkte her!

Kommentarer til denne saken