Gå til sidens hovedinnhold

1895-sjefen: – HBK er vinneren av supporterduellen

Artikkelen er over 5 år gammel

Tage Lien gir en liten «dult» til alle HBK-supportere som sitter på gjerdet i dette leserinnlegget.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi som følger fotballen i Hønefoss tett, har grunn til å smile om dagen. Ikke fordi HBK har gjort det fantastisk bra i treningskamper. Årsaken er heller ikke at kubben har signert noen «store navn» som skal sikre klubben denne sesongen.

Det som gir oss grunn til å smile er retningen klubben nå har valgt, som innebærer solid lokal . Nede på Aka arena ser vi mange kjente og blide fjes som ser ut til å sette pris på oss som kommer innom. Du kan til og med risikere at noen kommer bort med et klaps på skuldra og sier «hyggelig å se deg».

LES OGSÅ: Se HBKs kamper direkte på ringblad.no

Det gir også en god magefølelse at minst en trio med etternavn Lafton er på plass i sentrale posisjoner.

Tage Lien
Tydelig leder

Tom «Bukken» Gulbrandsen står frem som en tydelig leder og hevder med kraftfull røst at han ønsker dialog og involvering av alle som bryr seg om HBK. Min erfaring så langt er at han også viser dette i praksis.

LES OGSÅ: HBK–treneren: – Det handler om å overleve

Det gir også en god magefølelse at minst en trio med etternavn Lafton er på plass i sentrale posisjoner. Det er også grunn til å glede seg over at ambisiøse og talentfulle lokale gutter og jenter får slippe til på Aka. Det er de som utgjør framtiden for klubben.

Nå har «Bukken» utfordret supportergruppen 1895 og Fosseberget til duell. Utfordringen er gitt med glimt i øyet og premiene som venter vinneren består blant annet i en gøyal aktivitet/treningsøkt med Frode Lafton for 10-15 personer.

Utfordringen går ut på å selge flest sesongkort, verve flest medlemmer for HBK og få folk til å gi grasrotandelen til klubben. Uavhengig av utfallet av denne duellen vil det være HBK som er vinneren. Flere folk på stadion og mer penger i kassa har aldri vært en ulempe for et fotballag.

FÅ MED DEG ALT RINGERIKES BLAD SKRIVER OM HBK

Støtt opp om klubben

Jeg håper at flere velger å gi sin støtte til klubben i den prosessen den er inne i, og forhåpentligvis stiller med sesongkortet i handa på første hjemmekamp mot Rosenborg 2. lag i april.

Min utfordring akkurat nå er å gi en «dult» til alle som sitter på gjerdet.

I løpet av de neste ukene kan du støtte «nye HBK» ved hjelpe Fosseberget eller 1895 med å vinne supporterduellen.

LES OGSÅ SPORTSKOMMENTAR:

Les også

Du vil kanskje ikke høre det

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.