I avisen tirsdag 8. august kommer Dordi Skjevling, styremedlem i Glatved Brygge, med en gledelig nyhet: Gang- og sykkelveien mellom Tippen og Petersøya får nå også asfalt og belysning, i tillegg til en stor forbedring med solid grunnarbeide og forhøyelse. Dette legger grunnlaget for en sammenhengende elvepromenade helt til Schjongslunden.

Slike gladmeldinger er som vakre blomster i nyhetsbildet, ikke minst fordi noen har tatt ansvar, og vil noe positivt for byen vår. Denne gangen med Sparebankstiftelsen DNB på laget. Mao. et viktig samarbeid for byen vår.

Sindre Nørgaard

Nordsia Vel

 

Utviklingen av denne gang- og sykkelveien er også en del av Nordsia Vel sine ideer for å gjøre byen til den magneten som den fortjener å være. En magnet der fossen og elvas vannspeil i sentrum utvikles for allmenhetens ve og vel. For de mange, og ikke for de få. Også for turister fra både fjern og nær.

Hønefoss var i Restaurant Fossens dager en magnet for hele Øst-Norge, folk reiste lange veier for å oppleve det mange snakket om den gangen. Vi håper med dette at denne flotte gaven, og realiseringen midt i hjerte av Hønefoss, er en av de viktige stegene frem til ny magnet er kreert til folkets og allmenhetens glede.