Ragnar Braata: Det er ikke turistforeningen som står bak den nye stien

– Det er viktig for oss og våre samarbeidspartnere og sponsorer at dette blir riktig, skriver Ragnar Braata i Stiftelsen Glatved brygge, etter artikkelen med Tom-Erik Bakkely Aasheim og DNT Ringerike.

– Det er viktig for oss og våre samarbeidspartnere og sponsorer at dette blir riktig, skriver Ragnar Braata i Stiftelsen Glatved brygge, etter artikkelen med Tom-Erik Bakkely Aasheim og DNT Ringerike. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerVi i Stiftelsen Glatved brygge (SGB) reagerer på deler av en artikkel i Ringerikes Blad som omtaler Den Norske Turistforening, Ringerike (DNTR). Den kan etter vår mening tolkes som om det er DNT Ringerike som står bak den nye gang- og sykkelveien fra Tippen til Petersøya.

Det er SGB som i 2017 har prosjektert og gjennomført arbeidet, med finansiering fra Sparebankstiftelsen DNB. Det er viktig for oss og våre samarbeidspartnere og sponsorer at dette blir riktig.

Det er også mange enkeltpersoner, bedrifter, kommunen, banker og sparebankstiftelser som har bidratt med millionbeløp til SGB fra 2005 til i dag. Det har også blitt lagt ned hundretalls eller kanskje tusentalls dugnadstimer for våre prosjekter. SGB jobber i disse dager med planer og finansiering av den delen som står igjen av gang- og sykkelvei mellom Petersøya til Schjongslunden.

Vi i SGB har samarbeidet med DNT Ringerike i mange år, og det er ønskelig også fremover.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags