«Strukturendring» er godt kjent fra tidligere | Einar Kristiansen

INTET NYTT: – Det bør ikke være nytt for kommunens ledelse at begrepet «strukturendring» er viden kjent fra flere år med skolenedlegging, skriver Einar Kristiansen. Bildet er av Sokna omsorgssenter.

INTET NYTT: – Det bør ikke være nytt for kommunens ledelse at begrepet «strukturendring» er viden kjent fra flere år med skolenedlegging, skriver Einar Kristiansen. Bildet er av Sokna omsorgssenter.

Artikkelen er over 1 år gammel

Administrasjon og politikere: La kommunens innbyggere slippe usikkerheten rundt eventuell nedlegging av sykehjem, skriver Einar Kristiansen i dette leserinnlegget.

DEL

Meninger«En endring av strukturen, i forhold til hvor tjenestesteder med døgntilbud er lokalisert, kan være en mulighet for å løse noen av utfordringene» er et sitat fra kommunens kommunikasjonssjef.

Samtidig forsikres det om at ingen har foreslått å legge ned Nes og Sokna sykehjem, til tross for at kommunalsjefen for helse og omsorg la fram besparelse ved eventuell nedlegging av sykehjemmene.

LES OGSÅ: Sykehjemsdebatt på feil faktagrunnlag | Mats Øieren 

Ingen «journalistisk vri»

Takket være Ringerikes Blad har temaet blitt kjent for leserne, som ikke opplever dette som en «journalistisk vri», men som en høyst aktuell og viktig sak som angår alle.

Det bør ikke være nytt for kommunens ledelse at begrepet «strukturendring» er viden kjent fra flere år med skolenedlegging. Skolestrukturendring ble et synonym for skolenedlegging.

Det er således betimelig å anta at visjonen for noen i kommunens ledelse er sentralisering i troen på at kommunen kan driftes billigere.

La oss slippe usikkerhet

Administrasjon og politikere: La kommunens innbyggere slippe usikkerheten rundt eventuell nedlegging av sykehjem. Fortsatt ser det ut til at det ikke kan framvises politisk vedtak om nedlegging av Hønefoss sykehjem.

Er nedlegging kun et administrativt vedtak? I så fall må det sies at Ringerike har en demokratisk utfordring.

Einar Kristiansen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags