Fortsatt like meningsløst | Geir Aspheim

ENDRER IKKE OPPFATNING: Geir Aspheim synes fortsatt det er like meningsløst at kommunalsjefen ber politikerne vurdere nedleggelse av lokale sykehjem.

ENDRER IKKE OPPFATNING: Geir Aspheim synes fortsatt det er like meningsløst at kommunalsjefen ber politikerne vurdere nedleggelse av lokale sykehjem.

Artikkelen er over 1 år gammel

Med de enorme forventningene man har både til befolkningsvekst og utvikling for Ringeriksregionen, er innspillet fra kommunalsjefen fortsatt like meningsløst, for ikke å si direkte ulogisk, skriver Geir Aspheim.

DEL

MeningerJeg vil takke politikerne Anne-Marit Lillestø og Helge Stiksrud for bekreftelsen av mitt inntrykk. Det virker helt åpenbart for meg at dere ikke er i stand til å begripe noe så opplagt som at det reageres på innspill om å legge ned, etter sigende, velfungerende sykehjem i kommunens utkanter, med de utfordringer og påkjenninger det vil påføre både for brukere og deres pårørende.

BAKGRUNN: Ber politikerne vurdere å legge ned sykehjem på Sokna og Nes

Geir Aspheim

Ringeriking

Nedlatende

Det er ellers påfallende og til dels rimelig nedlatende at dere heller vil bruke debatten til å framstå som belærende i forhold til politiske prosesser og administrative oppgaver med svada om pianister og dirigenter.

Det understreker enda tydeligere at dere ikke forstår hva de sterke reaksjonene faktisk dreier seg som.

LES OGSÅ: Meningsløst og meningløst, Aspheim | Anne-Marit Lillestø og Helge Stiksrud

Jeg må bare innse at i forhold til enkelte politikere er det helt håpløst å få noe til å synke inn. Det later ikke til at verken kommunalsjef Bråthen eller politikerduoen Lillestø og Stiksrud har fått med seg det faktum at vi står foran en enorm eldrebølge, hvor man regner med at andelen innbyggere over 67 år vil mer enn dobles fram mot 2060, fra 0,6 millioner til 1,5 millioner. Det ventes at andelen innbyggere over 80 år alene vil tredobles i denne perioden.

LES OGSÅ: Meningsløst forsvar av nedleggelsesinnspill | Geir Aspheim 

Meningsløst

Sett i dette perspektivet, sammen med de enorme forventningene man har både til befolkningsvekst og utvikling for Ringeriksregionen, finner undertegnede innspillet fra kommunalsjefen fortsatt like meningsløst, for ikke å si direkte ulogisk.

Jeg forventer at noen som innehar en slik posisjon som Christine Myhre Bråthen gjør jobben sin som ombudsmann for pleie- og hjelpetrengende, ikke bare som en som leter med lys og lykte for å finne innsparinger ved å redusere tilbudene.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags