Runar, du svarer ikke på spørsmål | Einar Zwaig (Rødt)

– Om Hønefoss sykehjem er bygningsmessig utdatert, da er det et krav fra de fleste jeg kjenner i sektoren, at nye sykehjemsplasser må stå klar, skriver Einar Waig i partiet Rødt.

– Om Hønefoss sykehjem er bygningsmessig utdatert, da er det et krav fra de fleste jeg kjenner i sektoren, at nye sykehjemsplasser må stå klar, skriver Einar Waig i partiet Rødt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Sidestiller du omsorgsboliger med sykehjemsplasser, Runar Johansen? Det er hovedspørsmålet fra Einar Zwaig i dette innlegget.

DEL

MeningerRunar Johansen redegjør i avisa i går, som leder av Hovedkomiteen for helse og omsorg (HHO).

Han forteller om vedtak som er gjort etter at flere av oss har etterlyst de politiske vedtak som ligger til grunn for administrasjonens retningslinjer for arbeid, der det sies at omsorgsboliger skal erstatte sykehjemsplasser (Norderhov erstatte Hønefoss sykehjem).

Han nevner sykehjemsplasser i samme åndedrag som omsorgsplasser – til og med det ene forklart som det andre i en parentes!

Innlegget er i det hele så tildekkende med ulne formuleringer, at en som har fulgt med rimelig godt, dog uten å være en del av administrasjonen, ikke skjønner noe:

Når vi skal ha en netto tilvekst må vi legge ned Hønefoss sykehjem – er det logisk? Om Hønefoss sykehjem er bygningsmessig utdatert, da er det et krav fra de fleste jeg kjenner i sektoren, at nye sykehjemsplasser må stå klar.

Einar Zwaig

Leder i Rødt Ringerike

Ellers er jo Hønefoss sykehjem «fredet» til en ny analyse av behovet skal lages innen 2020 etter et vedtak i hans komite i 2016.

Johansen svarer IKKE på de mange spørsmål som er stilt, om han sidestiller omsorgsboliger med sykehjemsplasser??

(Han klarer til og med å ikke huske fornavnet til en representant i sin egen komite, Brit Bøhler, og at hun representerer Solidaritetslista – skal slike feil fra en komiteleder tolkes som en herskerteknikk eller som presisjonsnivået ellers i innlegget?)

LES OGSÅ: Om nedleggelse av Hønefoss sykehjem: – Plassene skal erstattes | Runar Johansen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags