– Jeg mener ikke at assistenter ikke kan gjøre en god nok jobb, men de skal være i tillegg, og ikke i stedet for, faglærte | Marit Steen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevFørst en takk til Unni Carlsen for hennes utspill i Ringerikes Blad fredag. Så sant og riktig. Det er mange som stiller de samme spørsmålene, uten å ha mot til å stå fram, nettopp fordi de har pårørende som trenger hjelp og omsorg.

Hun setter fingeren på de helt riktige problemene, nemlig bemanningen. I denne kommunen, i likhet med mange andre, ansettes det assistenter, gjerne fra NAV for faglærte blir for dyre. Jeg mener ikke at assistenter ikke kan gjøre en god nok jobb, men de skal være i tillegg, og ikke i stede for, faglærte.

LES OGSÅ:

Jeg vet ikke hvem som har bestemt hvor mange det skal være på vakt til enhver tid, men vi kan vel være enige i at det er for få slik det er nå. Jeg har sett at det på en krevende avdeling er det to som kommer på morgenvakt, og bemanningen utover dagen er nok ikke noe bedre, og det kan da umulig være forsvarlig. Hvordan i all verden kan alle få den hjelpen de har krav på ifølge loven?

Kan vi håpe på å få Unni Carlsen inn i kommunestyret på fast plass etter neste valg, som talsperson for eldreomsorgen i Ringerike kommune? Det er mange som støtter henne.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags