– Hva har HRA å si om dette?

SØPPEL: Det kastes mer enn bare glass og metall ved containerne i Heradsbygda.

SØPPEL: Det kastes mer enn bare glass og metall ved containerne i Heradsbygda. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Direkte linje– Dette bildet har jeg tatt ved glasscontaineren ved Coop Extra i Heradsbygda. Jeg har sett at dette har skjedd før også. Jeg lurer på om HRA har noe å si til brukerne om dette, og hva som skjer hvis dette blir en utbredt handling, spør Wenche Nilsen.

– Et gledelig tiltak

– Jeg vil rette en store takk til Sparebank1 Ringerike Hadeland, ved banksjef Steinar Haugli, og bankens leder for informasjon/samfunn, Kristin Ruud. Det at bankene setter så stor pris på disse lovende ungdommene innen idrett, kultur og kompetanse, er svært gledelig. Og for en oppmuntring det må være for disse store talentene. Nok en gang – takk for svært gledelig tiltak, sier Ingvar Ljåstad.

– Ildsjeler i Jevnaker

– Tusen takk til dere to som utførte jobben med å legge rør i starten av innkjøringen vår i Fallaveien i dag. Maken til ildsjeler skal man lete lenge etter, sier Ann Kristin Fikerud.

– Hobbypolitikere

– Det er utrolig mange flinke hobbypolitikere ute i bygdene – de som har løsninger på alle utfordringer. Det være seg Ringeriksbanen, helse og omsorg, trafikken i Hønefoss og mange andre saker. Men å gå inn i politikken, det vil de ikke, sier Arne Benterud, tidligere svært aktiv i Norderhov Arbeiderlag.

Storviltprøve i Randsfjord

– Jeg er en av mange jegere som er avhengig av å avlegge storviltprøven før jakten starter. jeg vil gjerne berømme de frivillige instruktørene i Randsfjord Skytterlag som møter opp på skytebanen hver onsdag kveld 10–12 ganger for å bistå oss jegere. – Noen av oss er litt stresset og masete, mens andre er staute og trege, men alle blir vi møtt med de samme smilene og får den hjelpen vi trenger for å gjennomføre skytterprøven med sikkerhet i høysetet. Stor takk til dere alle, dere gjør en stor innsats for oss jeger og er supre representanter for det «Frivillige skyttervesenet», sier Hans L. Øverli.

– Omsorgsfull mann

– På loppemarked sist lørdag fikk jeg en kopp med «glohet» kaffe over brystet. Vondt! En ung mann kom til og spurte om han kunne hjelpe. Mannen viste omsorg, kom med ny kaffe og vaffel. Jeg takker deg for din medmenneskelige omsorg. Jeg var heldig – kun en «rød flamme» og litt klesvask.

– Ledsagerbevis

– Jeg leser i torsdagsavisen om ei jente som har ledsagerbevis og ikke fikk brukt det på Fosserock. Jeg er selv støttekontakt til en person med ledsagerbevis. Dersom man leser betingelsene for dette, står det klart at det gjelder arrangementer i regi av Ringerike kommune. Man bør sjekke reglene og ikke kritisere private aktører før reglene er sjekket, sier Eva Krokvik til Direkte linje.

– Kjørte på min bil

– Til kvinnelig sjåfør av en Audi A3 sølv metallic med BS-skilter: Du bør ringe 46428012 da du kjørte på min blå Citroën Picasso i parkeringshuset på Kuben 21. august klokken 13.10. Oppfordringen kommer fra Barbro Hansen.

Brenner du for noe til Direkte linje?
Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags