Gå til sidens hovedinnhold

– Styggeste juletreet jeg noen gang har sett

Artikkelen er over 2 år gammel
Direkte linje:

Juletre på Nordre Torg

– Styggeste juletreet jeg noen gang har sett, og dette skal vi leve med til langt ut i januar. Få det vekk, sier Egil Eriksen til Direkte linje.

Ukjent lærlingordning

– Jeg leser om Sander på 16 år som er både i skole og jobb! Fantastisk! Men når du leser at ordningen er lite kjent, blir jeg lei meg! Hvorfor er den det tro? Selvsagt fordi INGEN markedsfører den! Min sønn hadde sin utdannelse på denne måten innen elektrikerfaget i sin tid. Gikk på skolen i Oslo to dager i uka på Sogn, ellers lærling! Han stortrivdes og lærte nok bedre enn de som BARE har teori i mange år FØR de «slippes» ut i jobb! Husker han sa en gang han fikk med seg en lærling som bare hadde gått på skole – han aner jo ikke hvordan ledninger strekkes i praksis! Skulle gjerne ha fått en uttalelse om hvorfor denne ordningen ikke er kjent? Min sønn er i dag 52 år, sier Marit Carlsen Skoglund.

LES OGSÅ: Sander (16) var skolelei og hadde mye fravær – så fikk han et unikt jobbtilbud som snudde alt på hodet

Under beltestedet

– Uansett hvilken side redaktør Bjørn Harald Blaker tilhører i norsk politikk, er gårsdagens bildequiz et slag langt under beltestedet. Jeg er ingen Frp-velger, men det får være grenser for uthenging. Saken er, så vidt meg bekjent, også fortsatt under behandling. Her er det uante mengder av temaer å velge i, så velger Ringerikes Blad dette? Jeg regner med at bildequizen i nær framtid vil se slik ut: Hvilket parti tilhører Trond Giske som måtte gå av som nestleder på grunn av metoo-kampanjen? Svar : Arbeiderpartiet, sier Lesie Henriksen.

Kjørte på bilen min

– Du forsvant fort, du som kjørte på bilen vår ved Kiwi i Hønengata onsdag ettermiddag. Du er iakttatt, så meld deg, ellers blir det anmeldelse. Du treffer meg på 99294841, sier Odd Lundberg.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken