Det er fali det ... | Bjørn Arild Holm

POPULÆR BADEPLASS: Bystranda i Schjongslunden blir mye brukt på finværsdager. Per-Erik Berge er skeptisk til at kommunen har anlagt en strand her. Bader Gro Helene Skalstad mener det går fint å bade, men at folk må være forsiktige og være nær land.

POPULÆR BADEPLASS: Bystranda i Schjongslunden blir mye brukt på finværsdager. Per-Erik Berge er skeptisk til at kommunen har anlagt en strand her. Bader Gro Helene Skalstad mener det går fint å bade, men at folk må være forsiktige og være nær land. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDet er fali det, sier Ludvik og pensjonert lærer Per Erik. Og selvfølgelig kan det være farlig å bade nær sagt hvor som helst og ikke bare på bystranda i Hønefoss. Det er i det hele tatt farlig å leve, iallefall om man deltar på ymse aktiviteter. Å kjøre bil er fali, sykle er fali men vi unnlater vel ikke å gjøre det for det?

Nei, bad ved bystranda med god samvittighet, men ta for all del de forholdsregler man trenger. Flott at Ringerike kommune har oppgradert denne perlen i Hønefoss, i det hele tatt er Schjongslunden blitt et fantastisk rekreasjonsområde som hele byens befolkning bør bruke. Vi har et fantastisk sted som bør utvikles og tas vare på. Så får vi håpe at været blir bedre slik at vi igjen kan ta bystranda i bruk til lek og bading.

bønna

Slik reagerer leserne på Per-Eriks bade-utspill: – Utrolig at det ble nedlagt

Skal du bade i elva? Dette er brannvesenets viktigste råd

Per-Erik er skeptisk til sikkerheten på Bystranda: – Elva egner seg lite for bading

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags