– Istedenfor å kritisere, burde man prøve å samarbeide og støtte hverandre | Trine Sandum (Ap)

STØTTE HVERANDRE: Trine Sandum (Ap, bildet) mener Nina Basberg (Sp) heller bør søke samarbeid enn å kritisere.

STØTTE HVERANDRE: Trine Sandum (Ap, bildet) mener Nina Basberg (Sp) heller bør søke samarbeid enn å kritisere. Foto:

Av

- Ville man vært like kritisk om det hadde vært en mann som hadde blitt ordfører i Ringerike? spør Trine Sandum (Ap) i dette leserinnlegget.

DEL

Meninger Det at Ringerike har fått sin første kvinnelige ordfører er flott, og at det skulle vært feiret med brask og bram kan man sikkert være enig i.

Når man leser innlegget til Nina Basberg kan man bli usikker på om hun er enig med oss i at det er bra med en dame i ordførerstolen. For å kritisere vår ordfører for ikke å lede det første kommunestyremøte, for å være ordknapp og henvende seg til næringslivet, tyder ikke på begeistring.

Mon tro om man ville vært like kritisk om det hadde vært en mann ...

Når man mener at Ap fører velgerne bak lyset ved å klamre seg til makten, og at vi gjør alt for ikke å tape ansikt, vil jeg si at interessen for samtaler med Sp blir mindre.

Istedenfor å kritisere, burde man prøve å samarbeide og støtte hverandre. Ap og Sp er enig i mye politikk, og vi kan helt sikkert samarbeide i flere enkeltsaker denne perioden. Hvis man skal få til det, må man diskutere politikk og ikke kritisere enkelte. Man må også kunne se de store linjene i kommunen og kunne tenke langsiktig. Nå fremover bør vi fokusere på å samle, ikke splitte.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.