Planer må sees i sammenheng | Jens E. Fjeld

Tippen-området, slik utbygger gjerne vil se det i framtiden. Jens E. Fjeld skriver i dette innlegget at han forstår utbyggernes frustrasjon, men at det er like viktig som byutvikling å se de store sammenhengene.

Tippen-området, slik utbygger gjerne vil se det i framtiden. Jens E. Fjeld skriver i dette innlegget at han forstår utbyggernes frustrasjon, men at det er like viktig som byutvikling å se de store sammenhengene. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I dette innlegget gir Jens E. Fjeld sin støtte til Kirsti Ø. Teigens fokus på helhetlig planlegging.

DEL

MeningerJeg synes Kirsti Ø. Teigen bringer viktige elementer inn i planleggingen av byplanen. Det er viktig å få et større oversiktsbilde, og se diverse viktige elementer i en sammenheng.

Trafikksystemene i og rundt byen regulerer flyten og logistikken i trafikken. Utnyttelsen av tomtearealene, byggehøyder og fortettinger er med på gi byens framtidige struktur.

Det samme gjelder for hvordan man skal utvikle byens offentlige rom, og hva som skal bevares. Prinsipper for arealbruk ikke å glemme.

De føringer man nå legger inn i en ny byplan burde vært gjort for flere år siden. Jeg forstår utbyggere og privatpersoners frustrasjoner når kommunen har forskjøvet byplanen i en årrekke.

LES FLERE INNLEGG OM BYPLAN:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags