Busstilbudet som styrkes? Vi vil også ha et tilbud! | Wenche Trønnes

MISFORNØYD: – Hva med oss som ikke har buss i det hele tatt? spør Wenche Trønnes, etter at Brakar satte opp flere avganger.

MISFORNØYD: – Hva med oss som ikke har buss i det hele tatt? spør Wenche Trønnes, etter at Brakar satte opp flere avganger. Foto:

Av

Dere må tenke på at det er skattepengene til alle, og ikke bare noen få (de som har busstilbud), dere bruker, skriver Wenche Trønnes.

DEL

MeningerJeg hørte Terje Sunnfjord, administrerende direktør i Brakar, på Buskerud-sendinga. Nå har han spadd fram 10 millioner for å styrke busstilbudet.

På Konnerud i Drammen går det buss hvert 10 minutt. Der skulle busstilbudet styrkes, og flere andre steder. Men han snakket ikke om de som ikke har buss i det hele tatt.

Utstranda har ingen, Sokna noen få, Åsa noen få, Tyristrand noen få, Holleia ingen. Og flere andre steder. Og alle de bussene de tar vekk om sommeren. Da kommer ikke folk seg fram om de ikke kjenner noen med bil, går eller sykler.

De som arbeider i Bærum som må ta buss tilbake for å komme på arbeid, skoleelever fra Sollihøgda. Disse skal ikke få tilbake busstilbudet sitt som de har hatt i mange år fram til Brakar tok over.

Og tenk, Brakar er eid av fylkeskommunen, og enda gir de ikke befolkningen som tilhører denne fylkeskommunen likt tilbud.

Ordførere i Ringerike, Hole og Jevnaker hvor er dere? Jeg har flere mail jeg, hvor dere sier at dere ville hjelpe oss, den gangen bussen ble borte for oss som arbeider i Bærum.

Fylkeskommunen og dere må tenke på at det er skattepengene til alle, og ikke bare noen få (de som har busstilbud), dere bruker.

Vi som må komme oss på arbeid, skole og andre gjøremål, som må bruke vår egen bil eller være avhengig av andre, vil også ha et tilbud.

Wenche Trønnes

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags